GOGU SEKULIĆ MUVA OŽENJENI SPORTISTA! Pevačica svakodnevo dobija komplimente, evo šta joj je pisao fudbaler! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači za sve pare proslavila rođendan!

GOGU SEKULIĆ MUVA OŽENJENI SPORTISTA! Pevačica svakodnevo dobija komplimente, evo šta joj je pisao fudbaler! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPink

Pevačica Goga Sekulić već neko vreme dobija komplimente od jednog fudbalera koji je oženjen, a on je sada počeo i da joj piše komentare na slikama na društvenim mrežama!

Naime, da Gogu ceo život jure sportisti pokazuje i činjenica da je i u prethodnim vezama imala baš ovakve muškarce pored sebe.

Goga je nedavno proslavila svoj 47. rođendan u Dubaiju te je skoro svakodnevno objavljivala fotografije i snimke sa odmora, a naš fudbaler joj se putem komentara udvarao.

Foto: Instagram printscreen

Goga Sekulić

 

- Sreća prelepa - napisao je ispod slike koju je folkerka napravila u Dubaiju, pa se uredno zahvalila na lepim rečima.

Goga Sekulić se inače razvela od oca njenog deteta, sportiste Uroša Domanovića nakon šest godina ljubavi i skladnog braka. 

Još ranije, bivši golman Crvene Zvezde, Boban Bajković, 2009. godine se pojavio u Goginom spotu za pesmu "Katastrofa" što je još jedno njeno iskustvo sa fudbalerima.

Inače Gogi nikada nije manjkalo novca, ali jeste u jednom trenutku, pa je morala da se snalazi kako zaradila i objavila nove pesme, o čemu je javno govorila

Nekada su se svi stideli da izgovore ime moje pesme ‘Gaćice’, a danas je ona gospodska pesma.  Za album „Gaćice“ morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro otplatila, jer sam imala i kredit za stan.  Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu, tad su svi pitali ko stoji iza mene. Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim - rekla je folkerka za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading