PEVAČ ŽESTOKO POPLJUVAO BRESKVICU: Nazvao njeno orlovo gnezdo JEFTINIM!

Autor:

Zabava

11.03.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Perović je istakao da mu nastup Anđele Ignjatović nije dopao!

PEVAČ ŽESTOKO POPLJUVAO BRESKVICU: Nazvao njeno orlovo gnezdo JEFTINIM!

Foto: Printscreen/RTS1

Prošlo je više od nedelju dana od finala takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024", ali rasprave o pobednici Teya Dori i drugoplasiranoj Breskvici i dalje ne jenjavaju. Ovog puta, javnosti se obratio Savo Perović, koji je dao svoj osvrt na takmičenje i izneo svoje mišljenje o nastupu svoje koleginice koja je izvela pesmu "Gnezdo orlovo".

Naime, Perović je bez dlake na jeziku priznao da mu se performans Anđele Ignjatović Breskvice uopšte nije dopao, naglasivši da je očekivao da će sve izgledati "skuplje".

- Bilo je zanimljivih kandidata, videla se želja za tim da se pokažu dobro, neki su me razočarali jako. U stvari, doživeo sam jedan mali šok i baš me briga kako će ovo ljudi da komentarišu. Smatram da treba da idemo u korak sa vremenom, ne treba da budemo ono što smo nekada bili i da se vraćamo u prošlost. Uvek treba da se poštuju neke stavri, ja sam vaspitan da idem u crkvu, ali moramo biti svesni da svet ide napred - rekao je Savo, prenosi Grand, pa nastavio:

Republika

Foto: instagram.com/savo_perovic_je.deriste

Savo Perović opleo po Breskvici

- Meni se lično nije dopao Breskvičin nastup, pesma je super i generalno nemam ništa protiv nje. Možda nije nešto što bih ja privatno slušao, ali mogu da je razumem, ima taj etno momenat i sve mi to stoji. Kada pričamo o nastupu, očekivao sam da će sve to da izgleda skupo. Mogu sada da me osuđuju koliko hoće ili da kažu šta ovaj komentariše. Da imam toliko novca, svašta bih radio, za svoj nastup sam pozajmio toliko novca da sam ga vraćao godinu dana i nisam mogao da snimim novu pesmu dok to nisam isplatio. Onda ti kao neko ko je u ovom trenutku zvezda i od tebe se očekuje mnogo, favortit si... Razumem da ste želeli minimalizam, ali to nije poenta, to treba da izgleda kao što je izgledao Željko Joksimović ili Jelena Tomašević.

Republika

Foto: RTS Printscreen

Breskvica peva Gnezdo orlovo

Podsećanja radi, društvene mreže su poslednjih dana bile uznemirene najavama protesta ispred Radio-televizije Srbije zbog ishoda takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024" i nedolaska Anđele Ignjatović Breskvice na vrh liste sa svojom numerom "Gnezdo orlovo". Međutim, očekivanja su se suočila sa stvarnošću kada se na protestu pojavilo svega dvoje ljudi, koji su izjavili da su verni fanovi ove pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading