OVAKO IZGLEDA PRIJA SA ALIEKSPRESA: Hrvatski pevač se TRANSFORMISAO u Aleksandru Prijović, javnost ZABEZEKNUTA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u Hrvatskoj - pevač se prerušio u Aleksandru Prijović na televiziji!

OVAKO IZGLEDA PRIJA SA ALIEKSPRESA: Hrvatski pevač se TRANSFORMISAO u Aleksandru Prijović, javnost ZABEZEKNUTA! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Printscreen/https://twitter.com/daviidavichius

Novo ime na estradi Hrvatske, Alen Bičević, privukao je pažnju gledalaca svojim impresivnim nastupom u popularnom televizijskom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato". U poslednjoj epizodi, Alen je oduševio publiku i žiri svojom transformacijom u popularnu pevačicu Aleksandru Prijović, izvodeći njen hit "Dam, dam, dam". Njegova pobeda u poslednjoj epizodi šoua dodatno je potvrdila njegovu popularnost među gledaocima.

Naime, Bičević je prerušen u muzičku zvedzu poneo kreaciju koja podsećanja na haljinu iz spota za pomenutu numeru, a performansom je javnost doveo do suza koja je odmah prepoznala sličnost sa Prijom.

Iako je odneo pobedu svojim nastupom, Alen je priznao da se ne seća detalja zbog treme koju je osećao. Ipak, njegov talenat i posvećenost transformaciji su bili neosporni, te je dobio brojne pohvale i podršku na društvenim mrežama, gde je podelio i snimak pobedničkog nastupa.

Fenomen od žene koja puni arene. Ja sam Alen, zovite me Prija - napisao je on ispod objave.

Republika

Foto: instagram.com/alen.bicevic

Pevač Alen Bičević transformisao se u Aleksandru Prijović

Inače, u prvoj epizodi pomenutom šou programu, Alen se transformisao u poznatog pevača Tonija Cetinskog, izvodeći pesmu "Od milion žena". Njegova izvedba dirnula je članicu žirija Renatu Končić Mineu do suza, dok je publika bila oduševljena njegovim nastupom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading