KEBA DOHVATIO CECU! Kamera uhvatila folkera u AKCIJI, ugrabio priliku da joj stavi ruku oko STRUKA!

Autor:

Zabava

10.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit scena u Zvezdama Granda!

KEBA DOHVATIO CECU! Kamera uhvatila folkera u AKCIJI, ugrabio priliku da joj stavi ruku oko STRUKA!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Članovi žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" su se opustili i prepustili pesmama, a jedna ih je posebno pogodila. Milica Stijepić Ivić, takmičarka iz tima Svetlane Cece Ražnatović je zapevala numeru "Zora je svanula" pevačice Nede Ukraden, a pesma je s prvim taktovima pogodila mentore koji su ustali i zaigrali. Voditelj Voja Nedeljković je prokomentarisao dešavanja na sceni, kada je ugledao da je folker Dragan Kojić Keba dohvatio Cecu.

- Pesma koja je izazvala da Keba i Ceca igraju stiskavac - istakao je Nedeljković, dok je druga takmičarka nastavila sa drugom pesmom, a Ceca i Keba su nastavili da plešu.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Keba dohvatio Cecu

Podsećanja radi, pre nekoliko godina Svetlanu Cecu Ražnatović su u "Zvezdama Granda" provocirali da joj je Dragan Kojić Keba napravio karijeru, međutim, folker je to oštro demantovao, istakavši da u tome nema ni trunke istine.

 

- Nisam gledao emisiju i siguran sam da je šala u pitanju jer nikada tako nešto nisam rekao nikome i tu nema ni trunke istine. Ceca je jednostavno nasela na lažnu provokaciju, mada mislim da je odmah osetila da je to trik. Na kraju, ako im takve šale nešto znače i čine ih srećnim, samo napred. Ne bih davao tome značaj iz mog ugla - rekao je tada Keba koji je tom prilikom izbegao svađu s Ražnatovićkom, pa je sad mogao komotno da pleše s njom u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading