DAME PADAJU U NESVEST KAD SE SKINE GIDRIN UNUK: Ovaj maneken je naslednik čuvenog HER ŽIKE PAVLOVIĆA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Stojanović otkrio je svojevremeno i kakav je Gidra bio u svakodnevnom životu!

DAME PADAJU U NESVEST KAD SE SKINE GIDRIN UNUK: Ovaj maneken je naslednik čuvenog HER ŽIKE PAVLOVIĆA! (FOTO)

Foto: Printscreen

Dragomir Bojanić Gidra, poznat po svojim ulogama u kultnim filmovima i serijama, ostavio je neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Mnogi ne znaju da je Gidra, koga pamtimo po ulozi Žike Pavlovića u "Žikinoj dinastiji", bio i posvećen porodični čovek. Bio je u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić, a njih dvoje su dobili ćerku Jelenu. Takođe, Gidra je bio veoma vezan za unuka svog rođenog brata Milomira, Jovana Stojanovića.

Gidra je ostvario brojne uloge koje su ga vinule u zvezde, ali njegova najznačajnija uloga bila je ona Žike Pavlovića, koja je ostala urezana u sećanje generacija. Njegov prirodan talent, šarm i harizma osvojili su srca publike širom regiona, a njegova uloga u "Žikinoj dinastiji" i danas se smatra jednom od najupečatljivijih u domaćoj kinematografiji.

Iako je javnost često spekulisala o njegovom privatnom životu, unuk Gidrinog rođenog brata, Jovan Stojanović, otkrio je da je Gidra bio predan suprug i otac. Gidra je voleo svoju suprugu Ljiljanu, a uprkos turbulentnim periodima u njihovom braku, Jovan ističe da Gidra nije bio neveran, već da je između njih postojala iskrena ljubav koja je prevazilazila sve teškoće.

- Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog - rekao je svojevremeno Jovan domaćim medijima.

- Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina - rekao je Stojanović.

Jovan se bavi manekenstvom, radio je kampanje za poznate brendove, a pojavljivao se i u spotovima. Ima sina Alekseja, kod je dobio sa svojom suprugom Majom, koja je šminkerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading