SIN BOBANA RAJOVIĆA SE KRIJE SA DEVOJKOM: Uhvatili smo zgodnog fudbalera u Zagrebu, uživa sa OVOM lepoticom! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

09.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Andrija Rajović uživa u ljubavi sa lepom plavušom!

Ekipa portala Republika nalazi se u Zagrebu, gde je sinoć naša pop zvezda Marija Šerifović održala koncert u Areni, a popularni pevač Boban Rajović je nastupao u jednom prestižnom hotelu povodom Međunarodnog dana žena.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Boban Rajović u Zagrebu

Boban je napravio pravi spektakl, a na njegovom nastupu zatekli smo i njegovog sina, fudbalera Andriju Rajovića. Mladi Rajović je već miljenik žena, a na nastup svog oca poveo je svoju devojku i pokušao da se sakrije od kamera, ali smo mi uspeli da ga uslikamo.

Republika

Foto: Republika

Sin Bobana Rajovića sa devojkom

Andrija se profesionalno bavi fudbalom, a zanimljiv podatak je da je ponikao u jednom od beogradskih večitih rivala - Crvenoj zvezdi. Nakon toga fudbaslki put ga je vodio u Hvidovre u Danskoj, u Rudar iz Prijedora, u Spartak iz Subotice i druge klubove, a trenutno igra za bosanski klub NK GOŠK Gabela. Boban Rajović je jednom prilikom otkrio koliko je ponosan na sina.

- Teren je onaj koji pokazuje i teren je merilo. Mom sinu je čak otežalo to što je sin Bobana Rajovića. Ovom prilikom mogu da kažem da sam se potpuno povukao iz svega toga. Mnogo me strah da objavim bilo šta na instagramu ili na neku drugu društvenu mrežu da ne bi ljudi shvatili da ga ja forsiram i pravim mu neku vrstu protekcije. On je taj koji se bori na terenu, a ja da sam ga stvarno gurao bio bi sad u Real Madridu - rekao je Boban Rajović jednom prilikom o svom sinu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Boban Rajović ponosan na sina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading