Voja Nedeljković novo lice UNA televizije - „Una intervju" od 12. marta utorkom u 21.45

Autor:

Zabava

08.03.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

„UNA je televizija koja poziva na gledanje, te sam zato odlučio da intrevjue plasiram upravo ovde"

Voja Nedeljković novo lice UNA televizije - „Una intervju" od 12. marta utorkom u 21.45

Foto: UNA TV

UNA televizija sa velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno veliko pojačanje u svom timu, jedno od najiskusnijih i najvoljenijih TV lica na ovim prostorima, Voju Nedeljkovića.

„Moram priznati da mi je drago što sam na UNA TV prepoznao neka lica sa kojima sam imao prilike da delim ekran, a takođe i neke nove mlade snage koje postaju sve prepoznatljivije u autorskom pečatu koji imaju na televiziji. UNA je televizija koja vas ne zamara i prosto poziva na gledanje, te sam zato odlučio da intrevjue plasiram upravo ovde", iskren je Voja.

Republika

Foto: UNA TV

Voja Nedeljković

Popularnog voditelja ćemo od 12. marta utorkom u 21.45 gledati u emisiji „Una intervju" koja predstavlja serijal razgovora sa vodećim ličnostima iz sveta umetnosti, sporta i estrade koji su svojim radom ostavili pečat na medijskoj sceni:

Gledaoci UNA TV mogu da očekuju jednu iskrenu životnu priču od svakog sagovornika u kojoj će biti izneti neki detalji iz života koji ranije nisu ispričani ni za jedan drugi medij, i dobiće jednu pitku životnu zaostavštinu svakog od aktera emisije."

Tokom svoje višedecenijske medijske karijere, Voja je većinu ličnosti koje intervjuiše u ovoj emisiji, imao priliku i da bliže upozna, tako da će publika kroz prijateljski razgovor čuti najintimnija razmišljanja o njihovom životu i karijeri.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

Set top box alotment Avala (na poziciji 11)

MTS (na poziciji 125)
mSAT (na poziciji 107)
Orion Telekom (na poziciji 11)
BeotelNet (na poziciji 11)
Xplore TV (na poziciji 10)
Supernova (na poziciji 25)
YettelHipernet TV platforma (na poziciji 14)
ST Cable (na poziciji 47)
KBC NET (na poziciji 11)
NEXT (na poziciji 24)
Jotel (na poziciji 27)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading