RAT U DOMU RAŽNATOVIĆA: Veljko stao uz naciju, Ceca i Anastasija mu OKRENULE LEĐA!

Autor:

Zabava

04.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko podržao Breskvicu, sestra i majka stale uz Teya Doru!

RAT U DOMU RAŽNATOVIĆA: Veljko stao uz naciju, Ceca i Anastasija mu OKRENULE LEĐA!

Foto: ATA Images

Pobeda Teodore Pavlovske, poznatije kao Teya Dora, na "Pesmi za Evroviziju 2024" podelila je naciju, jer pojedini smatraju da je Anđela Ignjatović Breskvica oštećena glasovima stručnog žirija.

Brojne poznate ličnosti uključile su se u polemike oko ovogodišnje predstavnice na Evroviziji u Švedskoj, a povodom toga je između članova porodice Ražnatović natao rat.

Naime, sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović uputio je podršku Breskvici, dok su njegova sestra Anastasija Ražnatović, kao i majka, zadovljne što je Teodorinom pobedom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Marko Djoković, ATA images

Veljko Ražnatović podržao Breskvicu, čudi se kako je Teya Dora pobedila

Inače, Teodora je pre nekoliko godina napisala i jedan od najvećih Anastasijinih hitova "Gotovo", pa je Teya Dora pre nekoliko dana i sama priznala da obožava Ražnatoviće.

- Nas dve smo koleginice i ja sam joj radila dve pesme. Obožavam i Cecu i Anastasiju - rekla je predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu. 

Uoči finala Anastasija i Ceca su pozivali na njeno glasanje,  da glasaju za Teya Doru, a isto je učinila i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

- Teya Dora, moj hitmejker. Glasamo svi za nju. Idemo!!! - napisala je Anastasija na društvenoj mreži, a pošto je pobedila ona joj je i javno čestitala:

- Bravo mačko! Zaslužila si!

Republika

Foto: printskrin/instagram

Anastasija Ražnatović stala uz Teodoru

Podsećamo, na ovogodišnjoj Evroviziji u Malmeu, Srbiju će predstavljati umetnica Teodora Pavlovska - Teya Dora sa pesmom "Ramonda", koja nosi snažnu poruku.

Ramonda je cvet koji može da izdrži najsurovije uslove i zbog toga se uzima kao patriotski simbol srpskog naroda i srpske vojske, koji su se, posle strašnih gubitaka u Prvom svetskom ratu, oporavili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading