ISPOVEST JASMINE ANE: Ceo život su mi se udvarali milioneri! Volela sam provode u kafani! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

ISPOVEST JASMINE ANE: Ceo život su mi se udvarali milioneri! Volela sam provode u kafani! (VIDEO)

Foto: Dragan Kadic

Spisateljica Jasmina Ana kaže da su joj se redovno udvarali milioneri i imućni muškarci, ali da nikada nije nikome dozvolila da joj priđe.

Ona je u ovonedeljnoj epizodi serijala "ISPOVESTI" pričala o svom životu, provodima u kafanama, ali i tome kako i zašto ima razne informacije o tome koliko je najstariji zanat prisutan na našem estradnom nebu. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jasmina Ana

 

- Uvek sam bila žena slobodnije prirode i nekako mi se ljudi lako otvaraju. Imaju slobodu da mi svašta nešto kažu, tako da sam na taj način saznala brojne stvari, pa čak i o najstarijem zanatu - počela je Jasmina, pa je nastavila:

- Ima toga svuda. Lično sam bila u kontaktu sa devojkom koja mi je o svemu pričala.Znam sve detalje, ali naravno da ne idem okolo i ne pričam o tome. U svojim romanima uvek pišem na takav način da nikoga ne ugrozim. Što se mene tiče, meni se jesu udvarali milioneri, ali su znali s kime sam u datom mometnu ili, ako sam bila slobodna uredno sam se zahvaljivala na ponudama.

Republika

Foto: instagram.com/jasmina ana

Jasmina Ana

 

Jasmina kaže da je svojevremeno volela provode u kafani, pa je tako često sedela sa raznim facama iz domaćeg džet seta.

- Pamtim te provode iz kafana, ranije sam mnogo volela da izlazim. Skadarlija je mesto gde sam stalno sedela. U svakom slučaju uvek mi je bila bitna ta sloboda. Možda mi Bog nije dao da imam decu, ali imam porodicu i decu koja, kao da su moja. Mnogo mi je važan mir, tako da ne jurim posesivno bilo kakve veze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading