DRAGANA KOSJERINA ZAKOPČANA DO GRLA, A ŽIVA BOMBA: Voditeljka u finalu "Pesme za Evroviziju" pokazala VITKO TELO!

Autor:

Zabava

02.03.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina napravila haos na društvenim mrežama!

DRAGANA KOSJERINA ZAKOPČANA DO GRLA, A ŽIVA BOMBA: Voditeljka u finalu "Pesme za Evroviziju" pokazala VITKO TELO!

Foto: RTS Printscreen

Popularna voditeljka Dragana Kosjerina uspela je ponovo da zadivi sve svojim izgledom na večerašnjem finalu ,,Pesme za Evroviziju". Dragana se pojavila zakočpana od glave do pete, u uskoj šljokičastoj rozi haljini, ali njen izgled bio je bombastičan. 

Komentari na društvenim mrežama su se usijali zbog Draganine haljine, kojima je mnogim muškarcima oduzela dah:

 

- Ova Kosjerina da džak stavi, izgledala bi kao milion dolara", "Dragana zakopčana do grla, a izgleda kao živa bomba" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Voditeljka Dragana Kosjerina već godinama vodi takmičenje "Pesma za Evroviziju", koje se emituje na RTS-u, a gde se bira srpski predstavnik za Evroviziju. Ova šarmantna dama svaki put privuče veliku pažnju javnosti svojim izgledom i uvek zanimljivim stajlinzima.

 

Tako je ove godine, u prvoj polufinalnoj večeri odabrala metalik haljinu u obliku ćupa, na koju niko nije ostao ravnodušan. Efektno izdanje svima je zapalo da oči, a potpuno se uklopila u svečanu atmosferu takmičarske noći.

Prethodnih godina, Dragana je takođe imala veoma zanimljive haljine. Od duge žute kojom je asocirala na lepoticu iz Diznijevog crtanog filma "Lepotica i zver", do crvene kojom je neodoljivo podsećala na lepotice iz Španije koje plešu čuveni flamenko ples. Iako je imala različite voditeljske partnere na sceni tokom godina, koji su parirali njenoj eleganciji i lepoti, čini se da je ipak ona bila zvezda večeri. Ipak, da ne zanemarimo i šarmantne muškarce sa kojima je bila na sceni: čini se da je najbolji tandem bila sa glumcem Milanom Marićem, što se i najviše komentarisalo na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading