URADILE ISTE TETOVAŽE! Milica Todorović se slikala sa devojkom! Svi se zbunili, pa se pitaju gde joj je dečko! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije krila koliko su bliske!

URADILE ISTE TETOVAŽE! Milica Todorović se slikala sa devojkom! Svi se zbunili, pa se pitaju gde joj je dečko! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Milica Todorović, pokazala je tetovažu koju je nedavno uradila zajedno sa devojkom koja joj je dobar saradnik već nekoliko godina i koja joj je u timu, pa su fotografiju okačile na društvene mreže. Mnogi su ipak, na prvi mah pomislili da je u pitanju neka sestra, s obzirom na to da se u poslednje vreme slika samo sa novim dečkom Lazarom Granićem. 

- Verujem (o) u ljubav - stavila je pevačica u opisu fotografije, a tetovaža se sastoji od slova reči ljubav i crvene je boje.

 

 

Inače, Milica je nedavno pričala o tome da je upoznala svekrvu i svekra svog novog dečka, kod kog je bila kući u poseti.

Moji roditelji se nikada nisu mešali u moje veze. Njegovi roditelji su divni, stvarno. Upoznala sam i svekrvu i svekra. Mama Slavica je divna, stvarno ne mogu da kažem jednu ružnu reč. Mnogo mi je drago što ovako stvari stoje - rekla je folkerka za Republiku, pa je pričala i o tome kakav je njen sadašnji partner:

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Milica Todorović i Lazar Granić

 

-  On je stidljiv, a ja sam takva kakva sam, opuštena. To me je privuklo. On je lep i zgodan, to stoji. Svaki momak mi je bio različit, sad kako me ko privuče. Ja hoću malo da ga "isprljam", ali on se ne da. 

Inače, Lazar Granić je i te kako u žiži interesovanja javnosti, pa se saznalo za njegova druženja sa poznatim lepoticama poput Emine Jahović i Dejane Živković, dok se pre nekoliko godina pisalo o njegovom učešću u rijalitiju "Zadruga 2", do kog, na kraju, nije došlo iz nepoznatih razloga.

Granić je tada bio na pregovorima u zgradi "Pinka", a Luna Đogani, koja je i pobedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading