LJUBIO KIJU POSLE SLOBE: Reper novi singl posvetio PREMINULOM OCU, a evo kako je izgledao u DETINJSTVU!

Autor:

Zabava

01.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle duže pauze muzičar je objavio novi singl "Plus jedan".

LJUBIO KIJU POSLE SLOBE: Reper novi singl posvetio PREMINULOM OCU, a evo kako je izgledao u DETINJSTVU!

Foto: Pavle Kaplanec Impala Studio

Reper Ognjen Kostić Struka

Srpski reper Ognjen Kostić Struka objavio je novi singl "Plus jedan" posle duže muzičke pauze. Ovu pesmu posvetio je preminulom ocu, a sada je isplivala i reperova fotografija iz detinjstva na kojoj je sa ocem.

Nova pesma "Plus jedan", koja je od danas dostupna na sivm striming servisima, nastala je u trenutku kada je izgubio člana porodice.

- U tom periodu sam napisao ovu pesmu koja je vrlo lična posveta mom ocu. Ona se tiče svih nas jer svi smo mi nečija deca - izjavio je Struka.

Republika

Foto: Pavle Kaplanec Impala Studio/Cover singla

 

Podsećamo, tokom prošle godine u izdanju Mascoma izašla su reizdanja dva LP albuma "Svi psi idu u raj" i "Muzika iz podruma", a Struka je napravio izbor i za vinil izdanje "50 godina HIP HOP-a" u domaćoj diskografiji koji je izašao povodom jubileja 50 godina hip-hopa.

Inače 2010. godine bivša rijaliti učesnica Kija Kockar pojavila se u spotu slavnog repera za pesmu ''Kao san'', a Kija je svojevremeno priznala da je bila u vezi sa Strukom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- On i ja smo bili... On je bio moja velika ljubav. Ja sam mislila da ti je to Slobodan rekao, au, majko moja. Evo, ekskluzivno da ti kažem, on je jedina poznata ličnost sa kojom sam bila, sve ostalo nije tačno. Da li me zezaš da to znaš? Jedino kada sam ušla, pomislila sam na njega. Sigurno mi se smeje sada. Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo - rekla je Kija pre nekoliko godina i tada otkrila da se njen bivši muž Sloba Radanović i Struka poznaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading