UDAJA TRI DANA PRE SMRTI: Šok izjava Kije Kockar napravila HAOS, pevačica otkrila sve o NOVOM DEČKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar otvorila dušu o novom parnteru, a njenom izjavom šokirala je javnost!

UDAJA TRI DANA PRE SMRTI: Šok izjava Kije Kockar napravila HAOS, pevačica otkrila sve o NOVOM DEČKU! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica i rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar za emisiju ,,Premijera" otvorila je dušu i otkrila da li je zaljubljena i da li u njenom životu ima neki muškarac koji je preokupirao njenu pažnju. Kija je otkrila da je ona uvek voljena, ali da li ima muškarca u svom životu, ostavila je da bude tajna. 

 

- Ja sam uvek voljena, uvek ima udvarača, nekog ko mi izjavljuje ljubav. I da imam nekog, ne bih ti rekla - odgovorila je Kockareva.

Da li postoji ljubav za ceo život, šta ti misliš?

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar Amig show

 

- Da, ako se udaš tri dana pred smrt. Ali mislim da postoji, uvek ostanu osobe u srcu, možda prva ljubav... Verovatno postoji - zaključila je Kockareva.

Podsetimo, Kija je prethodnih godina nakon brakorazvodnog skandala sa Slobom Radanovićem odlučila da privatni i ljubavni život zadrži van domašaja javnosti. Međutim, i njoj se dešavalo da se opeče, pa je tako pokazivali svoje partnere, ali sada je čvrsto rešila da do svadbe stavi tačku na eksponiranje partnera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading