MUŽEVI SU IM PRAVI ŠMEKERI: Ovi muškarci su osvojili Konstraktu i Lenu Kovačević! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularne pevačice kriju svoj privatni život od javnosti, a muževi su im pravi šmekeri!

MUŽEVI SU IM PRAVI ŠMEKERI: Ovi muškarci su osvojili Konstraktu i Lenu Kovačević! (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Pevačica Ana Đurić Konstrakta, poznata po hitu "Biti zdrava", sinoć je ponovo zauzela centar pažnje nastupom na drugoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju". Osim po svojoj muzici, Ana je poznata i po činjenici da retko govori o svom privatnom životu, te su informacije o njenom porodičnom životu retke.

Republika

Foto: RTS

Konstrakta

Iako Ana retko govori o svom privatnom životu, malo je poznato da je u braku sa arhitektom Milanom Đurićem, sa kojim ima dvoje dece, devojčicu Lenu i dečaka Nikolu. Ono što možda nije opšte poznato jeste činjenica da je i Ana završila arhitekturu, što dodatno pokazuje njen talenat i interesovanje za kreativne oblasti.

U jednom intervjUu za domaće medije, Ana je progovorila o majčinstvu i svojim stavovima o odgoju dece. Istakla je važnost razumevanja potreba dece i straha koji se može preneti na njih, ističući da je važno uzeti ozbiljno i sa poštovanjem pristupiti njihovim potrebama. Ovi stavovi pokazuju duboko promišljanje o ulozi roditelja i odgovornosti prema deci.

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Lena Kovačević

Lena Kovačević očarala je publiku u prvoj polufinalnoj večeri, a svog izabranika Veljka Brčina retko kad možemo videti u javnosti. Njihova ljubav traje 10 godina, a on je farmaceut po struci i opisuju ga kao uspešnog biznismena. Lena mu je rodila dvoje dece, sinove Vuka i Teodora, a za Veljka mnogi kažu da ulazi u kategoriju šmekera.

- Kao što to obično bude, upoznali smo se sasvim slučajno. I mi muzičari imamo priliku da sretnemo ljude koji nisu iz naše profesije i hvala Bogu na tome - otkrila je Lena jednom prilikom za "Puls" da je veoma srećna što se njen dragi ne bavi njenom profesijom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lena sa suprugom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading