ĆERKA NAŠE POZNATE VODITELJKE NA PZE: Drago mi je što volite moju majku! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

29.02.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Lorens otkrila kako se oseća pred nastup na PZE!

Iva Mišović, poznatija kao Iva Lorens, nastupaće večeras u drugom polufinalu "Pesme za Evroviziju". Iva je, inače, ćerka naše poznate voditeljke Irene Mišović, nekadašnje modne novinarke i popularne manekenke, o kojoj je pričala večeras. Ona je sumirala utiske pred nastup, te otkrila ko joj je najveća podrška.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Iva MIšović

- Svi smo uzbuđeni, dve nedelje smo u nekom inkubatoru, sad kad se spustimo niz ove stepenice postajemo svesni događaja. Očekujem da se svi lepo zabavimo, očekujem da će ovo polufinale brzo teći, ima brzih pesama, ja sam oduševljena, jedva čekam da vidite - rekla je Iva.

- Meni se dopao njegov nastup, treba imati hrabrost, žao mi je što nije prošao, ali verujem da neće odustati - prokomentarisala je ona Filarrijev nastup.

- Moja podrška je majka, tu mi je majka, sestra, menadžer je tamo iza, moj prijatelji, drugarice su organizovale da gledaju ovo od kuće... Fali mi moj mlađi brat od osam godina, ali on mora da spava - istakla je pevačica.

- Ja volim svoju mamu, igrom slučaja se bavila javnim poslom, a sada je moja podrška, ne smeta mi što me povezuju. Volim svoju mamu, drago mi je što je volite i vi. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Iva je ćerka naše poznate voditeljke

Iva je studirala muzički menadžment na Britanskom institutu za modernu muziku u Berlinu. Pre pet godina odlučila je da se vrati u rodni Beograd pa je nakon godinu dana natao album “I Guess it’s About You”. Prošle godine je sarađivala sa grupom “Buč Kesidi” i snimila pesmu “Svitanje”.

Njenu muziku znalci opisuju kao elektro pop, sa nežnim plutajućim melodičnim vokalom. Osim što komponuje i piše svoje pesme i producira, može se pohvaliti i da je bila u prilici da sarađuje sa američkim pevačem Džejsonom Derulomom u okviru muzičkog projekta Tuborg Open u Los Anđelesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading