HITNO PREKINUT PROGRAM SLAGALICE: Voditeljka RTS se IZBEZUMILA zbog reči takmičara (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka odmah reagovala!

HITNO PREKINUT PROGRAM SLAGALICE: Voditeljka RTS se IZBEZUMILA zbog reči takmičara (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Večeras je popularna voditeljka Marija Veljković stala pred kamere kao voditeljka kviza "Slagalica". Međutim, ova emisija, koja je već decenijama omiljena među gledaocima širom Srbije, donela je nekoliko neočekivanih momenata tokom večerašnjeg izdanja.

Naime, jedan od najzanimljivijih trenutaka večerašnje emisije dogodio se tokom igre "Korak po korak", kada je takmičar dao odgovor koji je izazvao iskrenu reakciju kod voditeljke. Smernica je glasila "U višestrukoj je vezi s prezimenom Janković", a takmičar je odgovorio Rastko, što je iznenadilo Veljkovićevu.

- Ne - istakla je voditeljka kroz smeh.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Marija Veljković Slagalica

Inače, Marija Veljković je već izvestan period u ljubavnom odnosu sa glumcem Rastkom Jankovićem, što je i navelo voditeljku Javnog servisa da tako reaguje. 

Rastko Janković je, podsećanja radi, televizijski, filmski i pozorišni glumac i pevač. Rođen je u Parizu 1972. godine, a u Beograd se preselio sa porodicom kada je imao 10 godina. Uprkos razlici u godinama, koja iznosi osam godina, njihova ljubavna priča pokazuje da ljubav zaista ne poznaje granice. Njih dvoje uživaju u zajedničkim trenucima, a njihova ljubavna priča privlači pažnju javnosti. Na društvenoj mreži Instagram, često se mogu videti njihovi zajednički trenuci, koji bude simpatije kod mnogih pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dr, Hannibal

29.02.2024 01:48

Izbezumljivala se ona i pre.Na primer kada ste je Vi novinari pitali kako je bilo kod kaskadera Uroša,kad je ono bila pukla bruka,udata žena a skače po ...

Odgovori 11 5
Ima

29.02.2024 15:48

Komentara ali ih ne objavljujete!Ne možemo pisati afirmativno o osobi koja je rasturila brak,deci normalnu porodicu sa njihovim ocem zarad tuđih j*a*a.Izbezumila se ona i kada ste vi,novinari,otkrili aferu sa kaskaderom.Izbezumiće se opet kada je uhvatite u novoj prevari jer joj je to ne u krvi,nego u genima

Odgovori 12 4