MORA SVE DA SKINE LASEROM! Voditeljka je ovo nosila na sebi 15 godina! Sad se odlučila na drastičnu promenu! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pišekova je potražila stručnu pomoć!

MORA SVE DA SKINE LASEROM! Voditeljka je ovo nosila na sebi 15 godina! Sad se odlučila na drastičnu promenu! (FOTO)

Foto: instagram.com/

Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek na javnoj sceni je oko tri decenije, a kako je davno uradila trajnu šminku obrva, sada je posle 15 godina rešila da je ukloni, pa je potražila pomoć stručnjaka. Ona je svoje iskustvo rešila da kači na društvene mreže, pa mnige interesuje da li je procedura bolna i kome ljudi mogu da se obrate ukoliko se odluče na isto. 

Kafa, mejkap, lasersko skidanje tetovaže obrva stare petnaestak godina. Konačno sam se odvažila i na to. Jeste li primetili kako stare tetovaže promene boju, postanu crvenkaste ili zelenkaste, ili se naprosto razliju? Ja sam odlučila da se pozdravim sa svojom tetovažom neobjašnjivo crvenkaste nijanse i vratim se na fabričke postavke. Dobrodošla stara ja! Trendovi dvehiljaditih u odlasku sa mog lica- napisala je ona uz fotografiju.

 

 

Inače, mnogi su bili potreseni pričom voditeljke, koja je posme smrti supruga Vidoja Ristovića bila u velikoj krizi, o čemu je javno govorila.

Kad mi je suprug preminuo ćerka i ja smo se našle na ulici, doslovce bez ičega. Nisu nam dozvolili da uzmemo lične stvari, čak ni Sofijine igračke, iz stana u kome smo živele sa Vidojem. Dobila sam jednokratnu pomoć od bliskog prijatelja, koji mi je pomogao da se održim u životu i imam za najosnovnije troškove. Znala sam da od tog trenutka moram da preuzmem stvar u svoje ruke, da se rvem sa životom, pa šta ispadne. Ipak, ni u jednom trenutku nisam pomislila da izlaza nema. Sofija je u Zagrebu pošla u školu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading