ODGOVOR SVE OSTAVIO U ŠOKU! Evo kakvog momka hoće Edita! U emisiji objasnila što je i dalje solo!

Autor:

Zabava

28.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koji tip momka ima prođu kod pevačice!

ODGOVOR SVE OSTAVIO U ŠOKU! Evo kakvog momka hoće Edita! U emisiji objasnila što je i dalje solo!

Foto: S media

Edita

Pevačica Edita Aradinović gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića, pa je tom prilikom otlrika da je solo zato što još nije naišla na idealnog partnera. Ona je objasnila da od muškarca traži samo da bude normalan i opušten, te nije zahtevna kao što neki pričaju.

Potrebno je da momak bude normalan, sposoban i pristojan. Ne želim da bude u centru pažnje, već da možemo na jedan normalan način da se dopunjujemo. Neću gnoma koji će da me zaseni namerno kad se negde pojavimo - rekla je pevačica, pa je dodala:

Foto: RTV PINK printscreen

Edita Aradinović

 

- Nisam solo zato što ja tako hoću, a i da je tako. Mislim da je to stvar ličnog izbora i da niko ne treba da gleda to ko je sa kim. Svako je valjda u vezi zato što mu to prija, e ne zato što je na sinu nateran. Danas je bar društvo nekako liberalnije, nije kao kad smo bili klinci pa da te babe stalno ispituju imaš li nekoga! 

Posle ove teme, voditelj je pevačicu pitao zbog čega se nekad ne prijavi na izbor za Pesmu za Evroviziju, na šta je ona odgovorila da zbog tenzije ne bi mogla da iznese pesmu kako treba. 

- Ne bih nikad mogla toliki pritisak da trpim. Neko sam ko je po prirodi tremaroš i nema šanse da stanem na binu i da opušteno sve otpevam, a da se u glavi ne opterećujem. Evo moje kolege znaju, i sad kad treba da izađem na binu sva se tresem. Nekako to je jače od mene i mislim da nema potrebe da se forsiram. Radim uvek onako kako mi prija, mislim da svako treba dobro da osluškuje sebe i svoje telo - rekla je iskreno pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading