FILARRI U BELOJ HALJINI SE SUPROTSTAVIO NARODNOJ POSLANICI: Uputio ŽESTOKU PORUKU, pa priznao da je BANKROTIRAO!

Autor: O.B./P.R.

Zabava

27.02.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Filarri otvorio dušu pred nastup ,,Pesma za Evroviziju"!

Pevač i tiktoker FIlarri večeras se pojavio na prvoj polufinalnoj večeri ,,Pesme za Evroviziju", a on će se publici predstaviti pesmom ,,Ko je ta žena". On se pojavio u vrlo ekstravangantnom stilu, odnosno beloj dugoj haljini, za koju i sam kaže da je moderna venčanica. 

- Ja sam najavljivao bombastičan stajling, drago mi je ako je tako. Ovo ima nekih 10 kilograma, moram dosta da se potrudim. Ispod ima samo jedna konstrukcija, ne terajte me da podižem. Ovo je nešto što ide uz tekst pesme. Iako ću ja biti statičan, neće biti miran nastup. Nemam plesače, ali neće biti ništa manje efektan nastup. Ovo je bila moja ideja! Manja je trema, ali veće je odgovornost, da nadmašim od prethodne godine i nadam se da ću uspeti u tome - rekao je Filarri i dodao:

Foto: Republika

Filarri u beloj haljini

 

- Nije venčanica, nema venčanica, ali moderna venčanica da. Ja večeras govorim ,,da" pesmi za Evroviziju, pa ako prođem dalje, videćemo da li ću reći da Evroviziji. Bitno mi je da ja budem zadovoljan nastupom, da imam što manje grešaka i da na kraju krajeva ja budem zadovoljan. Pripremali smo se od decembra, to je nekih par meseci, aktivno smo vežbali od početka februara.

Filarri je rekao i o podrškama kolega:

- Ja nisam ispratio, video sam da me je Anđelina podržala, Nikolija, ali uglavnom ljudi dobro reaguju i drago mi je zbog toga. Ja nisam vratio dug ni od prošle godine, tako da sam u duplom minusu. 

Za kraj se dotakao i sukoba sa narodnom poslanicom, pa je ostalim poslanicama uputio poruku:

- Ja bih voleo da ako neka nova narodna poslanica ima bilo šta loše da kaže, da bar ovaj stajling bude inspiracija za venčanicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading