"OŠIŠAĆEMO TE NA ĆELAVO" Našoj pevačici na kućnu adresu stigle PRETNJE koje lede krv u žilama!

Autor:

Zabava

28.02.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se naježiš!

"OŠIŠAĆEMO TE NA ĆELAVO" Našoj pevačici na kućnu adresu stigle PRETNJE koje lede krv u žilama!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Elma Sinanović

Folk pevačica Elma Sinanović otkrila je javnosti da je nekada bila žrtva progonitelja koji joj je upućivao preteća pisma. Ova iskrena ispovest bacila je svetlo na neke delove njenog života koji nisu bili javno poznati.

Naime, Elma je otkrila da je u drugoj godini srednje škole počela da prima preteća pisma od nepoznatog pošiljaoca. Pisma su sadržala pretnje ošišavanjem i govorila su joj kako treba da izgleda. Iako je ova situacija mogla da izazove strah kod mnogih, Elma je hrabro istakla da se nije plašila i nije reagovala na pretnje.

- Primala sam preteća pisma u drugoj godini srednje škole od nekog nepoznatog. Imala sam tada dugu, lepu kosu, pisao mi je: "Ošišaćemo te, ovakva si, onakva si", ali nisam reagovala, nisam se plašila - prisetila se pevačica u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Elma Sinanović

Podsećanja radi, Elmin život je bio obeležen brojnim turbulentnim fazama, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Ona je javno govorila o tome kako se suočavala sa teškim trenucima i kako je bila na ivici očaja.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je u vezi sa 15 godina mlađim muzičarem, ali ona je ove navode demantovala, ali dodavši da se ne bi bunila da se to i dogodi.

- To nije ništa tačno, ali svakako je lepa priča. I to 15 godina mlađi... (smeh) Bilo bi lepo da bude nešto tako, tako nešto da se desi, ali nažalost nije. Ne bežim ja od ljubavi, tako da bi bilo lepo da mi se tako lepe stvari i dese - rekla je Elma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading