BOJANA LAZIĆ OTKRIVA: Peđa Mijatović je mnogo pomogao mojoj porodici!

Autor:

Zabava

25.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka emisije "Premijera" na Pink tv, Bojana Lazić, prvi put za emisiju "Razotkrivanje" priča o porodici iz Crne Gore i kako im je fudbalska legenda Predrag Peđa Mijatović pomogao!

BOJANA LAZIĆ OTKRIVA: Peđa Mijatović je mnogo pomogao mojoj porodici!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bojana je u gostima kod Milene Videnović otvorila dušu i pokazala brojne fotografije iz detinjstva na kojima se nalaze članovi njene porodice. Velika tragedija koja je zadesila njenu familiju bila je ta kada je iznenada preminuo njen ujak u 34 godini. U tom trenutku, uz njene najmilije bio je naš proslavjeni fudbaler Peđa Mijatović. 

- Ujak je pao u komu i nakon sedam dana je preminuo. Ono što je takođe interesantno za javnost je da je fudbaler Predrag Mijatović, njegov školski drug, toliko nakon toga pomogao... I njegovoj supruzi, s obzirom na to da ona ima tri ćerke. Baš je ispao veliki drug - otkrila je Bojana specijalno za emisiju "Razotkrivanje".

Pored toga, prelepa voditeljka pričala je o raznim detaljima iz svog života, a jedan od najbitnijih svakako je razvod od voditelja Žarka Lazića. Koliko je to uticalo na nju, na koji način je sve prevazišla i kakve pouke je izvukla iz svega toga, Bojana je takođe sve to ispričala. Pokazala je nikad viđene fotke kada se bavila modelingom, pa možete da vidite  kakva je Bojana bila lepotica i pre dvadeset godina i da se uopšte nije mnogo promenila. Pinkova voditeljka je takođe pričala o susretu sa pokojnim Muamerom Gadafijem kada je sa mis kompanijom otišla u Libiju, te otkrila šta je tada dobila od njega. Sve ovo i još mnogo toga o Bojaninom životu možete da pogledate upravo sada u videu koji je pred vama! Inače, emisija "Razotkrivanje" koju vodi dugogodišnja novinarka zabave Milena Videnović je za veoma kratko vreme postala jako interesantna, jer se gosti kroz uspomene u vidu fotografija sećaju najlepših, ali i najtužnijih detalja iz svog života. Kako su izgledali kao deca, kako u mladosti, kako izgledaju njihovi najbliži članovi porodice, najbolji prijatelji i kako su se oni sami menjali kroz godine, u "Razotkrivanju" otkrivaju po prvi put.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading