NAŠA JEDVA PUNOLETNA PEVAČICA SE SLIKA POLUGOLA: Mora da pita mamu i tatu za dozvolu! HIT (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica priznala kako njeni roditelji reaguju na provokativne fotografije!

NAŠA JEDVA PUNOLETNA PEVAČICA SE SLIKA POLUGOLA: Mora da pita mamu i tatu za dozvolu! HIT (FOTO)

Foto: instagram.com/t.popovska

Mlada pevačica Teodora Popovska, iako tek nedavno punoletna, već je stekla impresivan broj pratilaca na društvenim mrežama, što je doprinelo njenom brzom usponu ka popularnosti. Sa nekoliko zapaženih singlova poput "Problema" i "Haos, lom", koje peva zajedno sa svojim partnerom, reperom Reljom Torinom, Teodora je privukla pažnju publike, ali i zbog svog atraktivnog izgleda.

Naime, pevačici i poznatoj tiktokerki nije strana provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, što je izazvalo interesovanje javnosti kako na to reaguju njeni roditelji. Teodora je otkrila da njeni roditelji nisu strogi i nikada joj nisu ništa zabranjivali, ali da ipak iz poštovanja prema njima uvek konsultuje njihovo mišljenje o svojim objavama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

"Šta ti kažu roditelji na provokativne slike na društvenim mrežama?", glasilo je pitanje koje je postavio jedan od njenih pratioca na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno objavljuje slike.

- Ništa, smatram da moje slike ponekad mogu da budu provokativnije, ali nikad vulgarne ili van granica. Svakako ja uvek pitam roditelje kada smatram da sam možda preterala, iako nisu strogi i nikada mi nisu ništa branili, čisto iz poštovanja prema njima - odgovorila je Popovska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

Inače, Teodora Popovska rođena je 2005. godine u Kragujevcu i već je postigla značajan uspeh na društvenim mrežama. Sa gotovo 200.000 pratilaca na Instagramu i oko 400.000 na TikToku, Teodora je postala značajna figura među mlađom generacijom. Njena popularnost dodatno raste zahvaljujući angažmanu u spotu Igora Panića Nućija za pesmu "Bebo 2", koji je bio njen prvi korak ka karijeri modela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading