ISPLIVALA ŠOK ISTINA O NAŠOJ PEVAČICI: Grand ogorčen na nju, oglasili se iz produkcije!

Autor:

Zabava

24.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanemarila karijeru, u Grandu razočarani!

ISPLIVALA ŠOK ISTINA O NAŠOJ PEVAČICI: Grand ogorčen na nju, oglasili se iz produkcije!

Foto: Youtube/printscreen/Grand Online

Dragan Stojković Bosanac, poznat kao jedan od najstrožijih članova žirija u popularnom takmičenju "Zvezde Granda", svojom dugogodišnjom karijerom harmonikaša i angažmanom u žiriju stekao je priliku da bude svedok uspeha mnogih mladih pevača. Međutim, upravo jedna učesnica je uspela da ga razočara.

Naime, Stojković je istakao da popularnost koju su stekli u "Zvezdama Granda" može biti ključna za uspeh pevača mlađe generacije, ali da je na takmičarima zadatak da održe aktuelnost.

- Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović - rekao Dragan svojevremeno, preneo je Grand.

Republika

Foto: Ata images

Dragan Stojković Bosanac

Ipak, Bosanac nije uvek zadovoljan karijerom svih takmičara. Izrazio je razočaranje u Biljanu Sulimanović, kojoj je predviđao veliku pevačku karijeru, ali smatra da nije iskoristila svoj puni potencijal.

- Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu - rekao je on i priznao da ga je razočarala jer je zanemarila karijeru.

Republika

Foto: Printscreen/Grand MagazinTVGrand

Biljana Sulimanović

Podsećanja radi, Bosanac važi za jednog od najstrožijih kritičara u "Zvezdama Granda", a za njega nema duplih standarda, pa je jednako oštar i prema svojoj naslednici Aleksandri Stojković Džidži

- Danas nema mecena, nemamo ni izdavača, ona ili on mora da plati sve. A najbolji zvuk se dobija sa muzičarima, a ne programiranjem. Današnji snimci kada se slušaju, počev od moje Džidže pa nadalje, to se samo dere, nema dinamike, nema svirke. Amerikanci to drugačije rade, oni prvo naprave demo snimke, pa čuju pesmu, a onda snimaju glas u Los Anđelesu, pa bas u Čikagu, u Njujorku violine gude, pa sve onda sastave i tako se dobije kvalitet - objasnio je Stojković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading