BOKI 13 ŽIVI NA VISOKOJ NOZI NAKON IZLASKA IZ ZATVORA: Pohvalio se skupocenom torbom i novom frizurom! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severnomakedonski šoumen pozirao vidno raspoložen u skupocenom automobilu!

BOKI 13 ŽIVI NA VISOKOJ NOZI NAKON IZLASKA IZ ZATVORA: Pohvalio se skupocenom torbom i novom frizurom! (FOTO)

Foto: instagram.com/boki13official

Boki 13

Nekadašnji voditelj i šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, izašao je nedavno iz zatvora zbog komplikacija sa zdravstvenim stanjem i postao je vrlo aktivan na društvenim mrežama, naročito na Instagramu. Tako je danas pozirao u skupocenom automobilu, vidno raspoložen, a u krilu je držao skupocenu torbu jednog poznatog brenda. Ove torbe važe za jedne od najskupljih na svetu. Boki je pokazao i sveže ofarbanu kosu.

Inače, Boki je operisan 14. januara ove godine, a nedavno se i oglasio, te priznao kako se oseća nakon komplikovanog zapleta.

- Lepo mi je, ali nije još vreme da kažem šta imam - izjavio je Boki nedavno za medije.

Republika

Foto: instagram.com/boki13official

Objava Bokija 13

Bokijeva majka nedavno je stala pred kamere i otkrila kako se porodica oseća nakon novih komplikacija.

- Bilo je teško, ja sam kao majka sve to teško podnosila, ali borimo se, borimo se i verujemo u Boga i pravdu - izjavila je njegova majka za "Blic dan" i dodala:

- On se sada malo oseća smirenije i srećnije jer ima konačno uslove kakvi su mu potrebni da bi se normalno lečio, ima hranu koja mu je potrebna, prima svakodnevno terapije koje mu trebaju - dodala je majka Bokija 13.

Podsetimo, Boki 13 nakon izlaska iz pritvora nastavio je da živi u svom stanu koji se nalazi nedaleko od porodičnog doma, ali je svakodnevno obilazi svoje roditelje.

- Lepo mi je, ali nije još vreme da kažem šta imam. Nadam se da će biti sve bolje. Ja zaista nisam spreman još uvek da progovorim o svemu za medije, ali biće prilike, hvala vam puno što ste došli - izjavio je makedonski šoumen tada. 

Republika

Foto: instagram.com/boki13official

Boki 13 nakon izlaska iz zatvora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading