SA NJIM SAM IZGUBILA NEVINOST, PA SAM MU PEVALA NA SVADBI! Vanja Mijatović napravila haos na društvenim mrežama! Evo koliko je bila iskrena!

Autor:

Zabava

22.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iznela šok detalje!

SA NJIM SAM IZGUBILA NEVINOST, PA SAM MU PEVALA NA SVADBI! Vanja Mijatović napravila haos na društvenim mrežama! Evo koliko je bila iskrena!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Vanja Mijatović kaže da je bivšem dečkom pevala na svadbi, a sa kojim je prethodno izgubila nevinost, o čemu je otvoreno govorila za medije, pa su mišljenja oko ovoga podeljena.

Dok jedni cene to što je iskrena do koske, drugi ipak misle da ovakve stvari treba zadržati za sebe.

- Bila sam jako zaljubljena u dečka sa kojim sam prvi put bila, međutim, on je kao i 99 posto momaka bio skot, pa me je samo iskoristio. A ja sam njemu pevala na svadbi... Al' dobro, vreme leči sve, tako da mi nije bilo ništa teško. Bilo mi je drago, iako me je baš povredio - ispričala je Vanja tada, prenosi portal 24sedam.

Foto: TV Pink/printscreen

Vanja Mijatović

 

Nakon te neuspešne veze, pevačica je imala romansu sa jednim Grkom sa kojim se čak i verila, ali ni tu je nije krenulo pa je veridba raskinuta.

Inače, Vanja sada svakodnevno uživa u ljubavi sa svojim izabranikom, a jednom je govorila o njihovom odnosu.

- Odlično nam je kad smo zajedno. Tu i tamo se posvađamo kao i svi parovi (smeh). To je način i da upoznaš nekoga, da vidiš šta mu smeta, ali smo dobri. Dobro je kad se čovek nekad sporečka, a i on i ja smo temperamentniji iako se to kod mene ne vidi. Umem da budem živac, ali sam za 10 minuta ko nova. Oboma nam nije problem posle da se izvinimo, to je veličina čoveka da zna da prizna da je pogrešio. Radila sam dosta na sebi, radim i dalje, jer niko nije savršen - ispričala je.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading