NISMO IMALI PARA, ALI SMO BILI SLOŽNI! Nadežda Biljić se prisetila detinjstva! Evo šta im je najviše falilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda se prisetila krize!

NISMO IMALI PARA, ALI SMO BILI SLOŽNI! Nadežda Biljić se prisetila detinjstva! Evo šta im je najviše falilo! (FOTO)

Foto: printscreen rtv pink

Pevačica Nadežda Biljić trenutno proslavlja izlazak novih pesama, pa se nedavno prisetil kako je kao mala oskudevala u mnogo čemu, te i da je njena porodica bila suočena sa velikom krizom i nemaštinom.

Rođena sam u Beogradu, odrastala sam u Valjevu, sve se promenilo od kada sam ja bila mala. Ja sam dete devedesetih, roditelji su mi zdravstveni radnici, plata je bila pet maraka, ali je smo bili složniji, detinjstvo mi je prošlo ispred i iza zgrade sa društvom, sa poderanim kolenima, imala sam nestašno i lepo detinjstvo - rekla je pevačica za portal Nova.rs, pa je dodala:

Foto: instagram.com/imatomapanic

Nadežda Biljić i Toma Panić sa sinom 

 

- Bilo je teško u smislu finansija, nisam prošla rat i ne mogu da pričam o tome, ali sam prošla devedesete i inflaciju. Sećam se 1995. godine mi je tetka kupila patike sa svetlećim đonom, to je tolika bila radost. Plašim se da moje dete neće znati da ceni to danas, mi smo toliko bili siromašni, a složni da jednu čokoladicu kada ti kupi to je kao da ti je kupio ceo svet. 

Inače, ona je nedavno šokirala i izjavom o sinu Longu, pa je objasnila da se uplašila kad se rodio jer nije ličio na dete.

- Došao je pedijatar kada sam probudila iz anestezije da me pita da li je muško ili žensko. Ne znam šta da kažem. Ja sam se porodila hitno carskim rezom, ali kada su muška deca pod stresom onda im se povlači polni organ i sećam se da sam taj dan sa sve kateterom i ranom krenula da ustanem. Tada je bila ekspanzija korone, nisam smela da ga uhvatim za ruke. Imao je kilogram i trideset grama, pelena najmanja je bila do pola njega, bio je crn, on je bio kao pauk. Ja nisam smela da ga pipnem, pomislila sam šta sam ja rodila, bio je premali, kao pivska flaša. Taj dan sam ga videla i taj dan su ga odveli sa Narodnog fronta na Institut za neonatologiju i tu je bio od marta do jula meseca. Doktorke na Institutu i sestre, svaka im čast, svaki dan smo zvali u određeno vreme, slali su nam slike deteta. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading