NISAM VIŠE MOGAO DA SMRČEM BELO I PIJEM: Naš reper polomio OBE NOGE, prošao kroz pakao dok se SKIDAO SA NARKOTIKA!

Autor:

Zabava

20.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surreal otvorio dušu, javnost ostala u šoku!

NISAM VIŠE MOGAO DA SMRČEM BELO I PIJEM: Naš reper polomio OBE NOGE, prošao kroz pakao dok se SKIDAO SA NARKOTIKA!

Foto: youtube.com/podkastuskorootvaranje

Naš popularni reper Filip Arsenijević, poznatiji kao Surreal, do nedavno je bio u totalnog ilegali. On se povukao sa društvenih mreža i obrisao sve pratioce, što je mnoge ostavilo u šoku. Surreal je pre nekoliko dana bio gost u jednom podkastu gde je otkrio da je prošao kroz jako težak period, da se skidao sa alkohola i narkotika, a da mu je dolazak ćerke promenio pogled na svet. 

Reper je pričao da je boravio u Dubaiju sa svojom suprugom, a kad su imali žestoku svađu došla je policija. Kako je mislio da će zbog narkoitka u krvi da završi u zatvoru pobegao je kroz prozor, a kad je skočio sa drugog sprata polomio je ove noge, ali nastavio da beži. 

Republika

Foto: ATAImages

Reper Surreal

Povukao sam se za svoju dušu, prošle godine sam nestao sa Instagram i pobrisao sve. Jedva sam izvukao živu glavu iz Dubaija. Otišao sam u Dubai sa mojom ženom, njen ćale tamo radi. Pet, šest dana smo bili tamo, ona je bila u drugom stanju. Žene su drugačije u tim momentima, ja nisam mogao da pobegnem od te svađe. Svađa je krenula da eskalira, ali na srpskom, cika i vriska. Krenula je da doazi arapska murija, a ja u krvi imam deset godina. Tamo je dovoljno da si pozitivan, a ja sam bio pozitivan na sve moguće, jer sam došao iz Beograda. Murija je zakucala na vrata, a ja sam dobio fleš arapskog zatvora. Terasa je bila jedini izlaz, na kraju sam visio sa drugog sprata. Skočio sam sa drugog sprata, slomio sam obe noge na dva mesta, skočni zglob i petu. Puzao sam do rent-a-kara, upalio auto i krenuo da bežim. Ja da sam znao da smo u Emiratima rekao bih da je luda žena i oni ništa ne bi uradili, jer je tamo muškarac na prvo mestu, pa ako se ona ne ponaša kako treba to je problem za nju. Ja sam za dve polomljene noge bežao i napravio 4000 evra kazne jer te svaka kamera slika. Vozio sam tamo gde je 40 ograničenje 120. Kola su bila uhapšena. Ljudi ovo ne znaju... - govorio je popularni reper, a onda nastavio:

Republika

Foto: shutterstock,ATAImages

Surreal proživeo pakao u Dubaiju

Ja sam uspeo da se izvučem jer je ona mnogo dobra žena i njen ćale mnogo dobar lik. Ćale je potegnuo doktora, bez da zovu policiju, rekao sam da sam se sapleo... Izuvkao sam se, došao sam iz Dubaija u kolicima sa dve polomljene noge. Rekao sam da više ne mogu da pijem i da šmrčem belo. Skidao sam se na suvo tri meseca, bilo je baš teško, to sam uradio kao pravi. Opopravio sam se toliko da sam bio novi ja. Izgledao sam 10 godina mlađe, osećao sam se lepo... Bilo je teško, ali kad sam sve izgurao dočekao sam ćerku na ispravan način. Nisam je dočekao kao zla verzija sebe, nego dobra, ali morao sam da imam trenutak koji me je slomio. Ja sam se ugasio sa Instagrama, nije bilo to ništa ni prema kome, mnogi su shvatili lično, to je bilo samo moje prema sebi i svom životu. Onda sam dobio ćerku i to je najlepša stvar ikada - pričao je Suril u podkastu "Uskoro otvaranje". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading