ŠOK DETALJ SA KONCERTA DRAGANE MIRKOVIĆ JE SVIMA PROMAKAO: Na bini se pojavila ĆERKA naše poznate pevačice, niko je nije primetio tokom spektakla! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj sa koncerta Dragane Mirković je svima promakao.

ŠOK DETALJ SA KONCERTA DRAGANE MIRKOVIĆ JE SVIMA PROMAKAO: Na bini se pojavila ĆERKA naše poznate pevačice, niko je nije primetio tokom spektakla! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata srpska pevačica, Dragana Mirković, oduševila je svoje fanove održavši dva spektakularna koncerta u Štark Areni povodom 40 godina njene uspešne karijere. 


Međutim, pored nezaboravnih nastupa same Dragane, jedan detalj je privukao pažnju javnosti. Naime, ćerka poznate pevačice Maje Marijane, bila je deo plesne grupe koja je nastupala tokom koncerta u Areni. Ovu informaciju je Maja Marijana podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, izazvavši lavinu čestitki i pohvala od svojih pratioca, ali i brojnih obožavalaca njene ćerke.

 

 


Ovaj detalj je izazvao veliku pažnju javnosti, jer je retkost da se ćerka poznate ličnosti pojavi na ovakvom događaju kao izvođač, te su mnogi bili prijatno iznenađeni njenim talentom i veštinom.

Nakon što je objavila svoje učešće u koncertu, ćerka Maje Marijane je dočekana sa velikim oduševljenjem, a čestitke su stizale sa svih strana. Mnogi su istakli koliko je bilo divno videti mladu umetnicu kako zrači samopouzdanjem i talentom na velikoj sceni, te su joj pružili podršku i ohrabrili je da nastavi da sledi svoje snove i strasti.

 

 

 

 

- Snovi se ostvaruju - napisala je Milica na Instagramu. 

Ovaj neočekivani detalj je dodatno obogatio već sjajne koncerte koje je Dragana Mirković priredila publici, te je pokazao da talenat i umetnost žive i u narednim generacijama srpskih pevača i plesača.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading