RADOŠ BAJIĆ ŽIVI U VILI OGRAĐENOJ ZIDINAMA: Zavirite na luks imanje čuvenog glumca u srcu Beograda (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš glumac živi u pravoj oazi mira!

RADOŠ BAJIĆ ŽIVI U VILI OGRAĐENOJ ZIDINAMA: Zavirite na luks imanje čuvenog glumca u srcu Beograda (FOTO)

Foto: Instagram.com/rados.bajic.officialpage

Radoš Bajić, poznati glumac, scenarista i reditelj, živi u pravom malom, privatnom raju u Beogradu. Iako se možda ne bi očekivalo, njegova oaza mira, prepuna zelenila, nalazi se upravo u srpskoj prestonici. Na društvenim mrežama često deli fotografije svog doma, otkrivajući svoju ljubav prema prirodi i kućnim ljubimcima.

Kuća u kojoj Radoš živi sa svojom porodicom uređena je po njihovom ukusu, pružajući im mogućnost da uživaju u toplini i udobnosti svog doma. Veliki ljubitelj pasa, Radoš često pokazuje svoje četvoronožne prijatelje svojim pratiocima na društvenim mrežama, otkrivajući svoju nežnu stranu i ljubav prema životinjama.

Iako živi u srcu grada, Radoš Bajić i njegova porodica uspevaju da zadrže privatnost zahvaljujući visokim zidinama koje okružuju njihovo imanje. U obližnjoj samoposluzi, Radoš je čest gost, a zaposleni ga opisuju kao ljubaznu i pristupačnu osobu koja uvek sa osmehom razgovara sa ljudima i rado odgovara na pitanja o serijama i filmovima.

- Radoš dolazi gotovo svakog dana, ranoranilac je. Kupuje svakodnevne potrepštine, ali u velikim količinama. Radnju napušta sa punim kesama svega i svačega. Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga oko serija, a on im uvek odgovori sa osmehom - otkriva radnica u obližnjem marketu, dok jedna od mušterija dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com/rados.bajic.officialpage

Kuća Radoša Bajića

- Radoš se odlično slaže sa sinom, žive zajedno. Sami peru auto, ne razbacuju se bespotrebno. Kuća im je ograđena zidovima, deluje da vole svoju privatnost. Nisu bučni, nema žurki, ali ni svađa - rekla je ona tada za "Blic". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading