NAJVIŠE SAM SE PALILA NA ZRIKAVE MUŠKARCE! Eva Ras opet šokirala izjavom, evo zbog kojih reči su se svi smejali!

Autor:

Zabava

18.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica bez dlake na jeziku kao i uvek!

NAJVIŠE SAM SE PALILA NA ZRIKAVE MUŠKARCE! Eva Ras opet šokirala izjavom, evo zbog kojih reči su se svi smejali!

Foto: printscreen/Kurir TV

Glumica Eva Ras neretko šokirala izjavama o svom životu, ali i partnerima sa kojima je bila, pa govori i o najdubljoj intimi. Sada je rekla da je ceo život volela zrikave i krivonoge muškarce, što dosad nije isticala, pa mnogi cene njenu iskrenost. 

Dok sam bila mlada, uvek sam volela male, krivonoge, zrikave, a ovi lepi muškarci bi mi prilazili da oteraju one, jer osećali su se ugroženo da ja, kao lepotica neka, biram one male, zrikave, krivonoge, o oni rmpalije, razbacani - rekla je ona u jednoj emisiji na Pinku. 

Potom se povela polemika i o nevernim ženama i muškarcima, kao i tome da li su neverni partneri nužno loši bračni drugovi i roditelji, na šta je Eva rekla:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Eva Ras

 

- Porodica i ljubav su dve stvari. Ja jako poštujem ljude koji su privrženi porodici, bez obzira što varaju. Porodica i preljuba ne sme da se meša. Imam jedng prijatelja koji iz tri braka ima četvoro dece, uvek mu govorim:"Ti si kao muž bio grozan, ali kao otac si fantastičan". Znam mu i žene i ljubavnice, sve znam jer smo prijatelji. Svi želimo ne samo ljubav, nego i porodicu. Muškarci koji su promiskuitetni isto vole porodicu.

Na pitanje da li preljubu u današnje vreme "treba legalizovati", glumica je takođe bila iskrena, pa je rekla da je to već učinjeno. 

Preljuba je legalizovana. Jedna moja prijateljica je treće dete rodila tako što je čula da on ima ljubavnicu i tačno je znala na šta se on pali. Pozvala ga je, kada je došao spavala je sa njim, ostala trudna i ljubavnica je otpala. Morate da se borite za svog čoveka, ne možete ga ostaviti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading