''PA OVO NIJE BEOGRAD, NEGO NJUJORK!'' Brenin sin pokazao pogled iz svog penthausa! Komentari zbog jedne stvari samo pršte! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brenin sin uživa za sve pare!

''PA OVO NIJE BEOGRAD, NEGO NJUJORK!'' Brenin sin pokazao pogled iz svog penthausa! Komentari zbog jedne stvari samo pršte! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sin pevačice Lepe Brene Viktor Živojinović nedavno je kompletno sredio stan u jednomn elitnom beogradskom naselju, pa na društvenim mrežama često pokazuje kakav pogled se pruža s prozora, jer je nekretnina na velikoj visini.

Zbog toga su samo neki kod komentara ispod objave takvi, da mnogi misle da je ovo pogled na onaj koji imaju neboderi u Njujorku i koji su papreno skupi.

- Ovakvi stanovi su maltene svi u Njujorku ili većim gradovima. Treba imati para za ovako nešto, ili je Viktoru mama zaradila ovaj pogled. Nešto jeste - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Foto: instagram/viktorzivojinovic

Viktor Živojinović

 

Stan krase brojna umetnička dela, pa je tako Viktor više puta fotografisao slike na zidovima koji posebno krase dnevni boravak. 

Inače, Viktor je više puta istakao da mu ne prija previše to što je dete poznatih roditelja, pa u javnosti gotovo uvek izbegava da daje izjave. 

On se pre izvesnog vremena iselio iz luksuzne vile na Bežaniskoj kosi, gde je do tada živeo zajedno sa svojom porodicom i uselio u svoj stan.

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović sa majkom

 

Kako su mediji tada pisali, Brena i Boba su Viktoru kupili stan od 140 kvadrata na Novom Beogradu, a za njega su iskeširali čak 700.000 evra.

- Brena i Boba su dobro obezbedili decu, a pored nekretnina za koje se zna i piše, ima još nekih koji su u vlasništvu Živojinovića, ali koji nisu na teritoriji Beograda. Brena je pokušala i na Zlatiboru da pazari dva stana u novogradnji, ali je na kraju izbio neki problem sa papirima, pa se od toga u međuvremenu odustalo - pričao je izvor za medije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bitno,

18.02.2024 18:35

To ja jako bitno znati o njihovom bogatstvu pisete ama bas svakodnevno.Gde je sirotinja ako uopste po stoji. I dragi novinari otidjite malo u sela i vidi te kako I’m je.Gde su radnici,sirotinja ?