MISTERIOZNA PORUKA stigla iz Nemačke na petogodišnji pomen Šabanu Šauliću: Svi se pitaju KO JE KIĆA iz Minhena (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji izlazili su danas na groblje povodom pet godina od smrti tragično preminulog pevača.

MISTERIOZNA PORUKA stigla iz Nemačke na petogodišnji pomen Šabanu Šauliću: Svi se pitaju KO JE KIĆA iz Minhena (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Legendarni folker Šaban Šaulić stradao je na današnji dan pre pet godina u stravičnoj nesreći u Nemačkoj, dok se vraćao sa nastupa.

Pevač je sahranjen 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a danas mu je održan petogodišnji pomen.

Porodica i najbliži prijatelji okupili su se kod njegove večne kuće i odali mu počast. 

Među prvima je na groblje stigla Šabanova sestra Sarajka Cakić, koja se slomila na Šaulićevom grobu. Ona je stavila cveće na njegov grob i obratila mu se potresnim rečima, a onda je na grob stigla i Šabanova udovica Gordana Goca Šaulić.

Goca i Sarajka su se izgrlile na Šabanovom grobu, te tako podelile tugu zajedno, a onda je pristigla i folkerova kuma Zorica Brunclik, s kojom su njegova supruga i sestra evocirale uspomene na neka prošla, srećnija vremena.

Osim porodice, koja ni posle pet godina ne može da se privikne da muzičke legende više nema, mnogobrojni prijatelji i fanovi takođe osećaju veliku prazninu,

Tako je u novinama osvanula čitulja od nekog, ko je, sudeći po dirljivim rečima poruke, bio veoma blizak sa pokojnim pevačem. 

 

Republika

Foto: printskrin/politika

 

 

Naime, izvesna osoba iz Nemačke, gde je kralj folka imao poslednji nastup pred kobnu pogibiju, osetila je potrebu da na ovaj dan javno poruči koliko pevač i dalje nedostaje, uprkos godinama koje prolaze. 

- Sećanje na mog dragog prijatelja Šabana Šaulića - stoji u poruci kojom je osoba iz Minhena odala počast pevaču povodom pet godina od njegove tragične smrti uz dirljive reči:

- Pet godina je prošlo, ali tuga ne jenjava.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading