SPEKTAKL U ARENI: Dragana Mirković na binu izvela Zoricu Brunclik, a onda se PRIDRUŽIO i Kemiš!

Autor:

Zabava

16.02.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fešta u Areni povodom 40 godina karijere Dragane Mirković!

SPEKTAKL U ARENI: Dragana Mirković na binu izvela Zoricu Brunclik, a onda se PRIDRUŽIO i Kemiš!

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana Mirković obeležava 40 godina karijere spektakularnim koncertom u Areni koji će se upravo održati za manje od sat vremena. Sve je spremno za ovu revolucionarnu noć koja će pomeriti granice i ostati upamćena kao jedinstven događaj. Povodom ovog važnog jubileja, Dragana je otkrila svoja osećanja i uzbuđenje zbog susreta sa vernom publikom koja je pratila njeno stvaralaštvo kroz decenije. 

Na koncertu Dragane Mirković, iznenađenje za publiku predstavljala je njena koleginica i dobra prijateljica Zorica Brunclik. Zorica je za ovu priliku odabrala posebnu kombinaciju - belo odelo, koje je doprinelo eleganciji celokupnog događaja. Njih dve su zajedno izvele pesmu "Pusti sele", što je izazvalo oduševljenje prisutnih. Publika je aktivno učestvovala pevajući u glas sa njima, stvarajući tako nezaboravan trenutak tokom koncerta.

Republika

Foto: instagram.com

Zorica Brunclik na koncertu Dragane Mirković

U jednom trenutku, Dragana je na kratko napustila binu, a tada je Zorica pozvala svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša da joj se pridruži. Njih dvoje su zajedno izveli vanvremenski hit "Kada bi me pitali", što je dodatno razgalilo publiku i doprinelo posebnoj atmosferi koncerta.

Ovaj događaj je svakako bio priredio publici trenutak za pamćenje, a njihov duet će ostati urezan u sećanjima svih prisutnih. Za one koji su propustili ovaj spektakl, snimak sa koncerta omogućava da dožive bar delić atmosfere koja je vladala tokom nastupa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading