MINA KOSTIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM DEČKOM KOG JE PRIJAVILA ZA NASILJE: Šokantan obrt u priči, isplivali svi dokazi!

Autor:

Zabava

16.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić uhvaćena sa bivšim dečkom!

MINA KOSTIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM DEČKOM KOG JE PRIJAVILA ZA NASILJE: Šokantan obrt u priči, isplivali svi dokazi!

Foto: Ata images

Mina Kostić

Mina Kostić, poznata pevačica, nedavno je bila u centru pažnje nakon što je viđena sa svojim bivšim dečkom Nikolom na večeri posvećenoj Džeju Ramadanovskom. Iako su mnogi bili iznenađeni njihovim prisustvom zajedno, čini se da su uživali u večeri i društvu jedno drugog.

Prema izjavama očevidaca, Mina i Nikola su zajedno sedeli za stolom, u većem društvu. Iako su delovali opušteno i srećno, sami nisu komentarisali svoj odnos u javnosti. Ipak, bilo je očigledno da su uživali jedno u drugom tokom večeri.


Tokom večeri, Mina je zauzela pozornicu i izvela nekoliko pesama, među kojima je bila i pesma "Ti mene ne voliš" koju je posvetila Nikoli. Video-snimci sa događaja pokazuju Nikolu kako uživa u njenom nastupu i gestovima koji su bili upućeni njemu.

Nakon događaja, novinari su kontaktirali Minu i postavili joj pitanje o navodnom pomirenju sa bivšim dečkom. Mina je bila izričita u svojoj izjavi, navodeći da "sve je okej" i odbijajući da komentariše dalje.

Podsetimo, Mina je prethodno prijavila uznemiravanje od strane Nikole, što je izazvalo pažnju javnosti. Međutim, nadležni organi su zaključili da nema elemenata krivičnog dela za nastavak istrage, nakon čega je slučaj završen.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mina Kostić

 


Nikola je bio saslušan u policiji u vezi sa prijavom, a tom prilikom je izneo svoju stranu priče i objasnio svoj odnos sa pevačicom, ali detalji njegove izjave nisu navedeni.

Ovaj događaj je privukao pažnju javnosti i dao povod za brojne spekulacije o odnosu Mine i Nikole, ali izjave samih aktera su i dalje prilično šturi, ostavljajući prostora za tumačenje njihovog odnosa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading