TRENDING: Svi detalji Prijinih koncerta u Osijeku! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

16.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

TRENDING: Svi detalji Prijinih koncerta u Osijeku! (VIDEO)

Foto: N.Pančić

Od istoka do zapada, tako i mi pratimo mladu pevačicu Alekanadru Prijović u stopu tokom njene aktuelne turneje a kompletan izveštaj gledate danas u emisiji "U trendingu sa Republikom". Tako smo se nakon Beograda, Niša, Zagreba, Zenice se zaputili u Osjek. Ali smo pre toga posetili Beli Manastir i pronašli kuću u kojoj je prvačica odrasla. 

Tog dana možemo slobodno reći da smo imali video ubod jer smo u dvoroštu zatrkli njenog sina Aleksandra koji se igrao kao Prija nekada u dvoroštu svoje prabake i deke u Belom Manastiru.  

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock, ATA images. Republika

Beli Manastir rodno mesto Aleksandre Prijović

 

Ubrzo je Aleksandrin tim kao i njena porodica krenula put Osjeka kako bi sve za koncert bilo pod konac.
Usput smo obišli i osnovnu školu kao i srednju koju je pevačica pohađala i za koje je kako mo saznali vežu samo lepe uspomene.


Onda smo stigli u dvoranu „Gradski vrt“ gde je sve bilo spremno da Aleksandra započne prvi od pet zakazanih koncerata u ovoj dvorani. Ono što je bilo najemotivnije jeste govor mlade pevačice koja je podsetila prisutne da peva samo 30 km od svoje rodne kuće. 
Onda su krenuli da se ređaju hitovi a publika je svaku pesmu pevala od početka do kraja. Kao specijalni gost pojavio se mali Aleksandar koji je sa majkom pevao njen veliki hit Dam dam. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

 

Ni ostale dve večeri nisu bile manje posećene. A sa Prijom su binu delili Rada Manojlović, i popularni reper Vojaž. Kao i njeni kumovi koji su imali veliku tremu zbog njenog velikog uspeha. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

 

Aleksandru očekuju još dva koncerta u ovoj dvorani 17. i 18. februara a onda se sprema i veliki koncert u Kragujevcu, a naše kamere biće i tamo kako bi ispratili svaki Prijin korak. 

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom", pogledajte u videu na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading