NE BIH IŠAO NA KONCERT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Gradonačelnik Zadra šokirao izjavom o ZABRANI!

Autor:

Zabava

13.02.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Dukić tvrdi da nema veze sa organizacijom koncerta.

NE BIH IŠAO NA KONCERT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Gradonačelnik Zadra šokirao izjavom o ZABRANI!

Foto: Youtube/Diadora TV

Tokom jučerašnjeg dana u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu. 

Republika

Foto: Blic TV printscreen

Oglasio se gradonačenik Zadra povodom zabrane koncerta Aleksandre Prijović

Branko Dukić ovim povodom se oglasio za medije, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

Republika

Foto: www.grad-zadar.hr/gradonacelnik-79/

Branko Dukić gradonačelnik Zadra progovrio o Prijovićki

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dikić za "Zadarski.hr".

Podsetimo, koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, a hrvatski mediji su pisali da je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Navodno Dukić je odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić, pisao je "Index.hr".

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Aleksandra Prijović spremna da zasija u Osijeku

Inače, Aleksandra je napunila pet zagrebačkih Arena krajem prošle godine, zbog čega je i počelo da se priča o njenom koncertu u Zadru, kako je zavladalo veliko interesovanje. 

Na sajtu Sportskog centra kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održana tri estradna spektakla. Kako nezvanično potom saznaje "Index.hr", gradonačelnik se predomislio nakon upita novinara, a odluka bi o koncertu Aleksandre Prijović mogla biti doneta sutra, što ćemo ispratiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading