ŠOK ALEKSANDRA MLADENOVIĆ u nikad slobodnijem izdanju, izbacila grudi!

Autor:

Zabava

12.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović gostovala je u emisiji "Razotkrivanje" na Republika.rs u kojoj je otkrila i više nego što se očekivalo! Naime, Mladenovićka je došla obučena u teksas kombinezon iz koga su iskakale bujne grudi koje nije mogla da uvuče u odevnu kombinaciju.

ŠOK ALEKSANDRA MLADENOVIĆ u nikad slobodnijem izdanju, izbacila grudi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Atraktivna pevačica je ovim stajlingom oduševila pretežno muški deo populacije koji je na društvenim mrežama i YouTube komentarisao da pevačica nikada bolje nije izgledala i da je njeno poprsje pravi melem za njihove oči. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Mladenović grudi u vis

Međutim, bilo je i negativnih komentara, gde su pričali kako je Aleksandrin dekolte prevelik i degutantan, pa da bi trebalo ubuduće više da povede računa kako se oblači za javne nastupe. Kako god, oko jednog se većina složila: Mladenovićka je prava džepna venera! Skladne je građe, sa adekvatnom veličinom grudi za svoju liniju i ona je, po svemu sudeći, veoma zadovoljna kako izgleda i kakvo joj je poprsje. Pored otkrivanja oblina, Aleksandra je u emisiji "Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović otkrila i mnogo toga iz svog privatnog života.

Aleksandra je iskreno pričala o ljubomornoj koleginici koja glumi da je voli, a kada okrene leđa iznosi brojne laži vezane za nju. Za razliku od mnogih pevačica, kojima je primarno da imaju firmirane torbe, cipele i garderobu, Aleksandra je odmah na početku taj novac uložila u nekretnine, pa ih sada ima nekoliko. Iz novog stana u elitnom naselju "Beograd na vodi" u koji se nedavno uselila, Aleksandra je takođe pokazala fotografiju. Ona je pokazala i fotke svojih roditelja, brata, snaje, njihove dece, ali i bake koja je odgajila i za koju je posebno vezana. Pričala je i o bivšem dečku koji je maltretirao, putovanjima, kao i koju planetarnu ličnost voli da oponaša. Sve ovo možete pogledati u našoj emisiji "Razotkrivanje" u kojoj je Aleksandra bila gost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading