OGNJEN AMIDŽIĆ DOBIO NEPRISTOJNU PONUDU: U pitanju je paprena suma novca, konačno može sve da NAPATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj obelodanio šok ponudu!

OGNJEN AMIDŽIĆ DOBIO NEPRISTOJNU PONUDU: U pitanju je paprena suma novca, konačno može sve da NAPATI! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Voditelj Ognjen Amidžić već godinama privlači veliku pažnju svojim zvaničnim profilom na društvenoj mreži Instagram. On tamo uopšte ne kači slike svog lica, već mogu da se vide isključivo njegova stopala, u različitim izdanjima. 

Povodom objava koje Ognjen stavlja na svoj profil dobio je i neprostojnu ponudu, koju je odlučio da podeli sa svojim fanovima i javno se našali sa sadržajem koji mu je stigao. Naime, nepoznata osoba predložila je Ognjenu da mu privatno šalje svoja stopala, jer mu se dopadaju, a za uzvrat bi mu plaćao 1000 evra nedeljno. 

- Hej, video sam tvoj profil i svidelo mi se šta sam video. Ja bih voleo da mi ti kao prijatelj pošalješ slike stopala i da uzvrat dobiješ nedeljno 1000 dolara. Ja imam fetiš na stopala i volim da vidim slike sa stopalima - glasia je poruka koju je voditelj dobio. 

- Konačno je došlo vreme za naplatu - našali se Ognjen uz fotografiju poruke koju je podelio putem svog storija na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić Instagram

Mnoge je zanimalo zbog čega se Amidžić odlučio na takav sadržaj i da li će ikad naprviti neke izmene na svom profilu. 

Inače, Ognjenova supruga Mina Naumović je u devetom mesecu trudnoće i uskoro bi trebala da se porodi. Jednom prilikom Amidžić je rekao putem društvenih mreža da će ime podeliti sa fanovima ako od svoje žene dobije zeleno svetlo za to. 

- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - napisala je Mina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading