JURIM SAMO FRAJERE SVOJIH GODINA: Lepa Lukić priznala da se ZALJUBLJUJE i u devetoj deceniji, a evo koji su joj KRITERIJUMI!

Autor:

Zabava

11.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica narodne muzike otkrila šta joj je bitno pri odabiru ljubavnih partnera.

JURIM SAMO FRAJERE SVOJIH GODINA: Lepa Lukić priznala da se ZALJUBLJUJE i u devetoj deceniji, a evo koji su joj KRITERIJUMI!

Foto: printskrin

Proslavljena pevačica narodne muzike Lepa Lukić (84) gostovala je u emisiji "Magazin In" autorke i voditeljke Sanje Marinković, gde je kao i uvek svojom iskrenošću i duhovitošću osvojila publiku. Tema koja je privukla pažnju gledalaca bila je ljubav i odnos sa muškarcima. Lepa je otvoreno priznala da ne može bez ljubavi, te da je u ovom trenutku platonski zaljubljena, ali nije želela da otrije identitet osobe koja je osvojila njeno srce.

Foto: printskrin

Lepa Lukić u 85. godini ima simpatiju

Ja nisam luda da samujem nikada! Zašto bih samovala zbog ljubavi, ona se sama pojavi. Ja sam i sada platonski zaljubljena. Ta osoba to ne zna, ne zna niko... znam samo ja - rekla je Lepa, pa dodala da juri samo frajere svojih godina:

Ne mogu da živim bez ljubavi. Kod mene su samo godine broj... Nebitno da li je zgodan ili nije... ružan ili lep, bitno je da osećaš nešto, može da bude i ružniji. Ne jurim mlađe, dolaze u obziir samo oni mojih godina.


Pored teme ljubavi, Lepa Lukić se osvrnula i na svoj izgled, ističući da se trudi da održava vitalnost i lepotu i u zrelim godinama.

Kako često dobija komplimente na račun svog izgleda, ona je svojim duhovitim tonom izrazila zahvalnost na tim rečima, ističući da je srećna što i dalje privlači pažnju izgledom.

- Ja lepo izgledam za svoje godine! Svi mi daju manje godina nego što imam. Nastupam. Sad putujem u Kanadu, ko bi to mogao u mojim godinama, osim mene, zaključila je Lepa.

Republika

Foto: printskrin

Lepa Lukić oduševila sve u studiju

Pevačica je takođe govorila o svojoj bogatoj karijeri, ističući da je ponosna na sve što je postigla u muzičkom svetu.

Sa osmehom na licu, Lepa je podelila neke zanimljive anegdote iz svojih nastupa i putovanja, otkrivajući delić atmosfere koja vlada iza kulisa njenih koncerata. Ona je takođe naglasila da i dalje ima puno energije i želje da nastavi da radi i stvara. Njen optimizam i vedar duh su nasmejali i inspirisali mnoge gledaoce, dok je istovremeno pokazala da životna radost i strast za stvaranjem umetnosti ne poznaju godine.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

17.02.2024 10:19

Frajere, svojih godina ne mora da juri,oni neće nigde pobeći ,dovoljno je da izađe na zadušnice.