IMALA JE NAJVEĆE POPRSJE NA ESTRADI, a sada blista u PRIRODNOM IZDANJU: Tamara Đurić pokazala nove GRUDI! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata starleta nedavno je izvadila silikone iz grudi, a sada je pokazala kako one izgledaju!

IMALA JE NAJVEĆE POPRSJE NA ESTRADI, a sada blista u PRIRODNOM IZDANJU: Tamara Đurić pokazala nove GRUDI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić, poznata po svojim izazovnim oblinama i velikim grudima, iznenadila je javnost odlukom da izvadi silikone iz grudi i pokaže svoje prirodno izdanje. Ova starleta je godinama bila poznata po svojim skoro najvećim grudima na estradi, ali je nedavno odlučila da krene u potpuno novom smeru.

Na društvenoj mreži Instagram pokazala je kako sada izgleda sa prirodnim grudima, a malo je reći da je javnost oduševljena.

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara pokazala kako izgleda nakon vađenja silikona

Tamara se ranije osvrnula na intervencije koje je imala, te priznala kad je prvi put uradila grudi, kao i da joj je bila potrebna saglasnost roditelja.

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara jednom prilikom.  

Republika

Foto: Instagram.com

Prirodne grudi Tamare Đurić

U intervjuima nakon intervencije, Tamara je istakla da je odlučila da bude prirodna jer joj se taj izgled više dopada, te da je zaista oduševljena svojim novim, starim izgledom. Ova odluka je iznenadila mnoge, s obzirom na to da je godinama svoje grudi uvećavala, ali izgleda da je Tamara sada srećna sa svojim prirodnim izgledom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading