"CECA SE BRUKA, PALA JE NA DNO ZBOG DUGOVA" Razotkrivene nove informacije iz pevačicine PROŠLOSTI: Sramota, neće da da ni dinara!

Autor:

Zabava

09.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pokojnog kompozitora Dobrivoja Doce Ivankovića potvrdila je da im Ceca Ražnatović duguje na hiljade evra!

"CECA SE BRUKA, PALA JE NA DNO ZBOG DUGOVA" Razotkrivene nove informacije iz pevačicine PROŠLOSTI: Sramota, neće da da ni dinara!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nakon što su podaci o dugovima Svetlane Ražnatović Cece prema brojnim saradnicima koji su joj pisali pesme tokom proteklih decenija, u javnosti se podigla velika prašina. Osim kompoziitora Aleksandra Milića Milija, s kojim se folkerka već duže vreme sudi zbog spora oko vlasništva nad fonogramima, oglasila se i tekstopisac Ljiljana Jorgovanović, kao i predstavnici firme "Konekt netvork", koji zastupaju porodicu pokojnog kompozitora Dobrivoja Doce Ivankovića, potvrdivši da im Ražnatovićka duguje novac.

Kako se sada navodi, Ceca i njen tim nisu pokazali interes za mirno rešenje problema, što je potvrdila i Docina ćerka, Ksenija Ivanković.

- Već dve godine traju naši pokušaji da rešimo ovaj problem. Moja sestra po ocu Lidija i ja nismo ni znale da imamo pravo da dobijemo novac od pregleda na Jutjubu dok to nismo saznale od ljudi iz firme "Konekt netvork" - priča Ksenija i nastavlja:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca duguje novac za pesme

- Cecu poznajem od svoje jedanaeste godine, tada ju je moj otac doveo kod nas u kuću. Gledao ju je kao svoje dete. Pomogao joj je u svemu na početku karijere, a nikad nije uzeo ni dinara za pesme koje joj je napisao. Za ovo što pričam postoje brojni svedoci. Od 1993. godine Ceca nas nikad više nije pozvala.

Ona naglašava da u skorije vreme nije pokušala da stupi u kontakt s Ražnatovićkom.

- To smo prepustili našim zastupnicima, ali kako su nam oni rekli, sa Cecine strane i strane njenog tima nailazimo na potpuno ignorisanje. Da se razumemo, ja ne sporim da je ona velika zvezda i da je zaslužila da zarađuje novac od pregleda pesama na Jutjubu. Ali baš zato što je velika zvezda, sramota je da ne isplati naš deo novca, koji nam pripada kao naslednicima Dobrivoja Ivankovića, i da se na taj način bruka. U pitanju su hiljade evra. Zaista ne mogu da shvatim da se neko ko ima toliko novca tako ponaša, to je dno - zaključila je Ksenija Ivanković, preneo je Kurir.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ceca duguje novac za pesme

Podsećanja radi, Ljiljana Jorgovanović istakla je da Ceca nije tražila dozvolu za objavljivanje pesama na Jutjub kanalu, navodeći da su sva njena autorska dela objavljena bez njene saglasnosti, te da nije zaradila ni jedan dinar od toga.

- Na albumima Svetlane Ražnatović radila sam od 2000. do 2016. godine i koautor sam velikog broja njenih pesama. Nikad nisam potpisala nijednu saglasnost niti ugovor da se te pesme postave na Jutjub kanal Svetlane Ražnatović i objave na digitalnoj distribuciji "Ceca mjuzik". Sva moja autorska dela objavljena su na tom kanalu i digitalnoj distribuciji bez moje dozvole, od čega nisam zaradila ni jedan jedini dinar, a ono što dobijam od Sokoja godišnje ne vredi ni pristojnu večeru. Uprkos tome, smatram da sve može da se reši na civilizovan i pravedan način - navela je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tijana

10.02.2024 13:24

Lopov je lopov...

Beogradjanka

10.02.2024 16:11

Najbolje bi bilo da joj zabrane da se bavi pevanjem više, kao i pojavljivanjem na bilo koji način u javnosti. Nije primer ni za šta i samo truje omladinu. Bljak!