INTERNET MUVANJE JOJ SE OBILO O GLAVU! Nataša Bekvalac bila na korak do veze, a onda je usledio šok-preokret!

Autor:

Zabava

08.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac je podelila neprijatno iskustvo, pa otkrila zašto je morala da blokira muškarca.

INTERNET MUVANJE JOJ SE OBILO O GLAVU! Nataša Bekvalac bila na korak do veze, a onda je usledio šok-preokret!

Foto: instagram

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac već neko vreme intrigira domaću javnost svojim ljubavnim životom. Sa tri razvoda iza sebe, ona i dalje ističe da je emotivno ispunjena i slobodna žena. Iako trenutno nema partnera, Nataša priznaje da je emotivno ispunjena, te da se ne opterećuje traženjem novog partnera.

Zanimljivo je to što su Natašini bivši partneri bili veoma različiti jedan od drugog. Ova činjenica ukazuje na to da Nataša nema određeni tip muškarca koji je privlači, što dodatno intrigira javnost. Pevačica ističe da neretko primećuje zgodne muškarce u publici tokom svojih nastupa, ali uprkos tome, tvrdi da nikada ne bi flertovala.

Nataša je otkrila da je nedavno imala iskustvo dopisivanja sa jednim muškarcem putem Instagrama, ali da je nakon malo flerta odlučila da ga blokira.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nataša Bekvalac

 

– Desilo se da mi se dopadne neko iz publike, puno je lepih muškaraca ali nikad ne bih flertovala - objasnila je Nataša.

A kako inače flertuje kada joj se neko dopadne i da li je sklona muvanju preko mreža, ona odgovara:

– Skoro sam se dopisivala sa nekim putem Instagrama, malo smo flertovali, ali sam ga blokirala. Nije me uvredio, ali mi se obratio na način koji nije pristojan – pričala je Nataša za Grand.

Nataša se tri puta udavala, a iz dva braka ima dve predivne ćerke, Hanu i Katju. Ova činjenica svedoči o važnosti porodice u njenom životu i o tome koliko joj je bitna podrška koju dobija od svojih ćerki.

Natašin ljubavni život i dalje intrigira javnost, a ona nastavlja da privlači pažnju svojim iskrenim i otvorenim stavom o ljubavnim temama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading