SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Evo kako izgleda paprena kuća Ane Sević, terase i zidine cele u staklu i betonu! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Daniel su kuću sredili po meri i čuvaju svoj mir koliko god mogu.

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Evo kako izgleda paprena kuća Ane Sević, terase i zidine cele u staklu i betonu! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević sa suprugom Danijelom

Pevačica Ana Sević i njen izabranik Daniel Nedeljković našli su svoju oazu mira u vili na Bežanijskoj kosi, a prostor su skockali skroz po meri. Naime, kako se može videti čim se pr iđe vili, sa svih strana su kameni zidovi i stubovi, sa mermernim terasama 

- Ana i Daniel su kuću sredili po meri i čuvaju svoj mir koliko god mogu. Ona se i pojavljuje u javnosti, ima svoje poslove isto kao i on, ali zajedno jednako dobro brinu o deci. To im je najvažnije, tako da sve stižu - priča za medije izvor blizak paru. 

Foto: RTV PINK printscreen

Kuća Ane Sević

Njih dvoje su stupili u brak sredinom 2021. godine i imaju i dvoje dece, a do nedavno su živeli u užem centru grada. Nekadašnja voditeljka sa porodicom sada živi u elitnom naselju, na Bežanijskoj kosi, gde žive mnoge naše muzičke zvezde. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić

 

Ekipa "Paparaco lova" snimila je Sevićevu kako odlazi u novi dom, koji ima palme na krovu, a terasa i pogled sa iste malo koga ostavljaju ravnodušnim. 

Nekadašnja supruga folkera Darka Lazića je, pre nego što je usnimljena ispred svoje kuće, vodila decu u školu, te bila na pumpi gde je sipala gorivo, a posle toga otišla na ručak. 

Inače, Ana i Darko su takođe u super odnosima, te su Daniel i ona bili kod folkera na svadbi, gde su se veselili barabar sa drugim gostima. Ana je tada rekla pripadnicima sedme sile da je bivšem poželela sve najbolje, te i da nema razloga da među njima ima zle krvi, pogotovo što imalu ćerku Lorenu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading