Ni "Zvezde Granda" mu nisu donele bogatstvo: Poznati pevač u Beograd došao trbuhom za kruhom, pa i danas KRPI KRAJ S KRAJEM

Autor:

Zabava

06.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isak Šabanović ima izuzetan vokal, ali nije, poput nekih svojih kolega, uspeo da za kratko vreme stekne stan u srpskoj prestonici.

Ni "Zvezde Granda" mu nisu donele bogatstvo: Poznati pevač u Beograd došao trbuhom za kruhom, pa i danas KRPI KRAJ S KRAJEM

Foto: youtube.com/TV Prva

Pevač iz Bijelog Polja Isak Šabanović koji je široj javnosti postao poznat kroz takmičenje "Zvezde Granda" odlučio je da svoju muzičku karijeru gradi u Beogradu.

Iako se suočava sa izazovima života u prestonici, Isak ne gubi optimizam i ističe da se trudi da ostvari svoje ciljeve.


Pevač otvoreno govori o svom životu podstanara, ističući da je teško steći svoj stan u glavnom gradu Srbije. Istovremeno, primetio je značajne promene na tržištu nekretnina, naglašavajući da su cene stanova u Beogradu znatno porasle.

Nisam upoznao nikoga ko je došao u Beograd i odmah kupio stan, pogotovo ako hoće da ide, što bi mi rekli, trbuhom za kruhom. Ranije su u Beogradu bili jeftini stanovi, sad za te pare ni u Bijelom Polju ne možeš da kupiš nekretnitnu. Imati para to je neka kliše priča, ja Bogu hvala imam, ne žalim se - istakao je pevač za medije.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Isak Šabanović priznaje da još nije uspeo da se materijalno obezbedi

Ipak, uprkos izazovima, Isak zadržava pozitivan stav i ističe da se ne žali na svoju situaciju.

Jedna od zanimljivih činjenica o Isaku Šabanoviću jeste i njegova samostalnost u svakodnevnim obavezama, s obzirom da i na taj način znatno može da uštedi.

Pevač ističe da živi sam i da ne koristi usluge kućne pomoćnice, te se na duhovit način osvrće na svoje iskustvo, ističući da je sam odgovoran za red u svom domu.

Sam sam u kući, ja i kada ostavim čašu vode, kad se vratim uveče ta ista čaša stoji tamo, nema ko da je pomeri osim mene - našalio se Isak na svoj račun. 

Šabanović predstavlja primer mlade osobe koja hrabro korača ka ostvarenju svojih snova, istrajavajući i trudeći se da postigne uspeh u muzičkoj industriji. Njegova iskrenost i pozitivan stav inspirišu mnoge, a njegova priča sigurno će ostaviti trag u muzičkom svetu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading