HAOS U PORODIČNOM DOMU SEKE ALEKSIĆ: Pevačica sve RUŠI, Veljko ne provodi vreme u kući!

Autor:

Zabava

05.02.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić donela šok odluku!

HAOS U PORODIČNOM DOMU SEKE ALEKSIĆ: Pevačica sve RUŠI, Veljko ne provodi vreme u kući!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić bukvalno ruši pola porodične kuće u Pazovi, prenose mediji. Ogromna vila koju je Seka pre skoro deceniju sagradila sada se ruši. Pevačica je rešila da leto sačeka u potpuno renoviranoj kući. Dok su majstori sada, u jeku posla, odlučila je da otputuje sa porodociom na Kopaonik, kako bi izbegli prašinu i najviše jek radova.

Izvor za medije otkriva da je ona odlučila da promeni mnogo štošta:

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić

 

- Veljko i ona već duže vreme razgovaraju o tome kako bi bilo dobro da preurede, malo žiovtni prostor. Zbog otga su pozvali arhitektu i izrazili mu svoje želje. nakon nekoliko nedelja idejno rešenje je napravljeno i njih dvoje su odobrili rado. Oni žele da neke prostorije potpuno promene, i da im promene anmenu, a u kupatilima i kuhinji menjaju pločicce i komplentan dizajn svega. Oni su rešili da malo promene i bojhe u kući pa će tako nove saniteraije i nove pločice imati potpuno drugačiji dezen nego ovo do sada - priča izvor za Skandal. 

Cena ovog renoviranja nije ni malo mala, iznosiće negde oko 80.000 evra. U tu cenu spadaju samo građevinski radovi, sanitarije, pločice, a neke delove nameštaja će tek kupovati. Seka i Veljko imaju ideju da u jednom delu kuće naprave i zimsku baštu. Naime, oni su prošlog leta u dvorištu napravili bukvalno oazu pored svog bazena, a kako je zima hladna, oni su odlučili da ovo renoviranje iskoriste da čak naprave i zimskubaštu u kojoj će tokom zime moći da uživaju kao da su u svom dvorištu tookom leta. 

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić sa decom

 

Zbog toga će ovo renoviranje biti vrlo brzo završeno, pa će moći blagodeti zimske bašte da iskoriste dok još uvek zima traje. U kući kod njih je sada potpuno haos, pa oni svaki trenutak koriste da budu negde napolju. Ljudi koji dolaze kod njih u goste kažu da je kuća bila jako lepo sređena i da su njih dvoje odlični domaćini. Međutim, kada sve bude gotovo gosti će biti potpuno oduševljeni onim što vide i onim što su njih dvoje osmislili.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

05.02.2024 08:58

Kako doslo tako proslo