SORAJA PODELILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana!

Autor:

Zabava

30.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić podelia srećne vesti!

SORAJA PODELILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana!

Foto: Instagram.com

Starleta Soraja Vučelić je postala majka i od tada se ne odvaja od svog sina Kana. Mali Kan već od rođenja nosi markiranu garderobu i ima najaktuelnije igračke, a ponosna majka se nedavno pohvalila da je mališan sada i prohodao.

Soraja je istakla da je ova godina jedna od najlepših u njenom životu, jer je postala majka. Izrazila je svoju sreću zbog sina Kana i istakla da se majčinski instinkt u potpunosti razvio, što je navelo da se osjeća spremnom za ovu ulogu. Ponosna je na svog sina i ne žali truda da mu pruži najbolje.

 


Soraja je otkrila da je svom sinu Kanu za Novu godinu poklonila G klasu, kao i da planira da ga vodi na Azurnu obalu kada krene u školu. Takođe je istakla da je Kan sada više zainteresovan za ono što ne smije da radi, nego za igračke.

Kada je reč o životnoj filozofiji, Soraja ističe da veruje da sve dolazi u pravo vreme te da nije žurila ni za čim. Takođe, iznosi mišljenje da je javni posao vrlo stresan i da nosi određeni hendikep, te da se sada fokusira na drugačiji način života. Smatra da su klubovi prevaziđeni i da će ljudi to shvatiti.

Foto: Instagram.com

Soraja Vučelić Instagram

 


Soraja Vučelić ističe svoju predanost majčinstvu i životu sa sinom Kanom, kao i svoj stav o javnom poslu i životnoj filozofiji. Njene odluke i stavovi su izazvali pažnju javnosti i pokrenuli različita mišljenja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading