Tuližastvo čeka KLJUČNI DOKAZ od kog zavisi da li će UHAPSITI Đorđa Davida!

Autor:

Zabava

29.01.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republiak otkriva koji se ključni dokaz čeka, kako bi se rasvetlovao slučaj Đorđa Davida, koji se i dalje nalazi u Makedoniji nakon stravičnog udesa.

Tuližastvo čeka KLJUČNI DOKAZ od kog zavisi da li će UHAPSITI Đorđa Davida!

Foto: ATA Images

Nakon informacije koja je izašla u javnost da je poznati srpski pevač i član žirija ,,Zvezde GrandaĐorđe David napustio Makedoniju, demantijem su odgovorili iz Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, odakle poručuju da su mere izrečene stranom državljaninu i dalje na snazi.

Foto: Shutterstock, ATA Images

Đorđe David u Severnoj Makedoniji

 

- Prema informacijama kojima do sada raspolaže Tužilaštvo, on nije napustio zemlju i jutros se pojavio pred sudom po potrebi. U Tužilaštvo još nisu stigli rezultati veštačenja neophodnih za rasvetljavanje uzroka saobraćajne nezgode - kažu iz tužilaštva, prenosi Kurir MK.

Kako je javnosti poznato, u saobraćajnoj nesreći kod graničnog prelaza Tabanovce prvo su se sudarila dva automobila, „folksvagen polo” kumanovske registracije i „folksvagen golf” skopskih registarskih oznaka. Do sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na autoput u suprotnom smeru.

Foto: Republika

Đorđe David udes

 

Žena vozila kumanovske registracije izašla je iz automobila i u tom trenutku na nju je udario automobil marke "opel insignija" srpskih registarskih oznaka srpskog pevača Đorđa Davida, pri čemu ju je direktno udario od čega je žena preminula.

Podsetimo, prošle noći Đorđe David objavio je snimak na Instagram profilu, u kom otkriva da su mu dokumenta i dalje zavržava u policiji, ali i da je dalej zarobljen u Makedoniji:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Imajte bar malo empatije prema situaciji u kojoj se nalazim... Naime, ja nisam dobio dokumenta, nisam napustio Makedoniju... Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu, u Kumanovu... Meni ovde prave problem, izaziva mržnju kod ovih ljudi, pravite mi pakao od života - rekao je Đorđe David. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading