Stefan Karić o razvodu roditelja, Šijanu, pokojnoj devojci! Priznao koliko puta je bio intiman sa Šavijom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji se desio sa Natašom Šavijom, Stefanu je obeležio 2023.godinu za koju je želeo da što pre prodje!

Stefan Karić o razvodu roditelja, Šijanu, pokojnoj devojci! Priznao koliko puta je bio intiman sa Šavijom! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Stefan Karić je u večerašnjoj emisiji “Razotkrivanje” ispričao detalje iz svog života o kojima do sada nikada nije govorio, ali i pokazao nikada vidjene fotografije svojiih roditelja, bivšeg druga Mirka Šijana, njegove pokojne devojke misice Dijane Milojković, kao i mnoge druge.

Kako su izgledali Osman i Lidija koji su se se razveli kada je Stefan bio mali, kako je on to sve preživeo, zašto su prestali da se druže on i Mirko, na kog slavnog glumca je Karić ličio kada je bio dete, samo su neke zanimljivosti koje ćete moći da pogledate u večerašnjem “Razotkrivanju”.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić u emisiji Razotkrivanje

 

Skandal koji se desio sa Natašom Šavijom, Stefanu je obeležio 2023.godinu za koju je želeo da što pre prodje. Kako se i danas nije spustila prašina vezana za ovaj slučaj, Stefan je rešio da do detalja progovori o svemu, pa je poručio da nema šta da krije. O odnosu sa njom, Stefan je rekao:


- Ona i ja smo bili mnogo dobri-ovako je započeo Karić razgovor o starleti sa kojom se sudi, jer je prošle godine u maju mesecu na jednoj svadbi u Novom Sadu prebio.

Takodje, Karić je tom prilikom ekskluzivno u “Razotkrivanju” priznao koliko puta je imao intiman odnos sa starletom Natašom Šavijom!

Ovo i mnoge druge stvari moći ćete da pogledate u videu ispred vas, jer je gost u emisijie "Razotkrivanje bio iskren do srži. Uživajte!

 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading