"OSTAVIO ME JE SEDAM DANA NAKON OPERACIJE" Naša pevačica boluje od OPAKE bolesti, a muž našao DRUGU ŽENU! ŠOK!

Autor:

Zabava

27.01.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresni detalji borbe Harijete Simić iz Niša užasnuli su javnost!

"OSTAVIO ME JE SEDAM DANA NAKON OPERACIJE" Naša pevačica boluje od OPAKE bolesti, a muž našao DRUGU ŽENU! ŠOK!

Foto: printscreen

Pevačica Harijeta Simić, poznatija kao Harina, poreklom iz Niša, nedavno je otkrila javnosti potresne detalje o svojoj borbi sa opakom bolešću. Na društvenim mrežama je podelila sa svojim pratiocima da se bolest proširila sa dojke i vrata na pluća, ali to nije bio kraj njenim mukama. Naime, Harijeta je otkrila da je sedam dana nakon operacije, njen muž Vladica izrazio želju za razvodom. Ova ispovest je šokirala javnost i izazvala lavinu reakcija.

Kako je istakla pevačica, mnogo se žrtvovala za svog supruga, čak je prodala nakit vredan nekoliko hiljada evra kako bi mu pomogla da reši dugove. Međutim, i pored njenih žrtava, suprug ju je ostavio u najtežem trenutku i to zbog druge žene.

- Za Vladicu sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lekove, ali... Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novu - rekla je Harijeta tada, te je dodala:

Republika

Foto: printscreen

Harijeta Simić u bolnici

- Rekao mi je da ga više ne zovem i da će se tom devojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da verujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemoterapija i zračenja, ali njega to ne zanima.

Pevačica je takođe otkrila da je zbog svog supruga zapostavila svoju karijeru i da ju je konstantno ponižavao.

- Zapostavila sam pevačku karijeru zbog njega i njegove ljubomore. Nije mi dao da gostujem po emisijama u koje su me zvali, ni da pevam, sve sam ga slušala i evo tri godine ništa nisam radila. Stalno me je ponižavao i govorio da su sve pevačice prostitutke. Kada se oporavim, posvetiću se snimanju pesama - zaključila je Harijeta tada za Blic.

Republika

Foto: printscreen

Harijeta Simić boluje od teške bolesti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading