NAŠOJ GLUMICI DOKTOR SLOMIO KIČMU: Prošla kroz PAKAO na porođaju, nabio je laktom u STOMAK!

Autor:

Zabava

26.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno priznanje ledi krv u žilama!

NAŠOJ GLUMICI DOKTOR SLOMIO KIČMU: Prošla kroz PAKAO na porođaju, nabio je laktom u STOMAK!

Foto: Printscreen/YouTube/Kosutnjak film

Ivana Jovanović, poznata po ulozi Nede u seriji "Greh njene majke", doživela je traumatično iskustvo prilikom porođaja svog sina Viktora. Porođaj je ostao u najgorim sećanjima ove mlade glumice, jer su lekari propustili da je porode carskim rezom, što je rezultiralo pucanjem tri pršljena. Ova bolna situacija uticala je na Ivane životne planove i odluku da više ne želi da rađa.

- Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije - ispričala je Ivana za Story.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Ivana Jovanović u ulozi Nede u seriji "Greh njene majke"

- Tih meseci trpela sam neverovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz neverovatnu situaciju.

Nakon razvoda, Ivana se preselila u Sjedinjene Američke Države, gde je prvo živela u Los Anđelesu, a potom se skrasila u prelepoj planinskoj atmosferi Ajdaha. U svojim izjavama za medije istakla je da je prezadovoljna životom koji vodi u SAD, opisujući svoj svakodnevni život i aktivnosti koje je postala deo njenog dnevnog rasporeda.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Kosutnjak film

Ivana Jovanović u ulozi Nede u seriji "Greh njene majke"

- Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše - istakla je ona svojevremeno za Gloriju.

Ivana je otkrila da uživa u životu u Americi, opisujući svoje svakodnevne aktivnosti koje uključuju plivanje na plaži pre posla, pisanje kolumne za magazin i rad u restoranu kao kreativni event menadžer. Takođe, istakla je da ne želi da ide na audicije za filmove i serije, jer joj gluma nije više prioritet u životu.

Republika

Foto: Printscreen Facebook/ Ivana Jovanović

Glumica Ivana Jovanović sada živi u SAD

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
***

26.01.2024 10:34

A preko veze rade carski rez i onda kad to nije neophodno. Sramota !!!